Jump to content

Interviu #67 - Kaspersky - RPG4 Admin 5 & Ex Supervisor


Rolland
 Share

Recommended Posts

Rolland:Salut. Îţi multumesc pentru că mi-ai acceptat invitaţia, Kaspersky! În primul rând, ne poţi spune câte ceva despre tine? (Nume, oraş, vârsta, etc.)?

Kaspersky:Salutare și mulțumesc pentru invitație. Mă numesc Alex, sunt din Cluj-Napoca și am 19 ani. Sunt o persoana muncitoare care mereu dorește să facă mai mult decât ceilalți și să ajunga cât mai sus.

Rolland:Cum arata o zi din viata ta?

Kaspersky:Nu pot să zic că există un șablon pentru o z din viata mea, mereu apare ceva spontan de făcut, însă in mare parte e la fel ca a tuturor. 

Rolland:Cum au fost primele zile pentru tine alături de comunitatea B-Zone?

Kaspersky:Primele zile au fost destul de grele, nu știam absolut nimic și nu prea reușeam să fac multe datorita faptului că nu am mai jucat samp niciodata înainte.

Rolland:Care a fost inceputul tău pe B-Zone şi cât ai muncit pentru funcţia de supervisor?

Kaspersky:Nu pot să spun că am avut un început foarte bun. Cam tot ce făceam era să merg împreună cu niște prieteni pe un deal și să facem DM. Asta se întampla chiar la început, când nu jucam pe RPG4. După vreo săptămână am aflat de complexitatea serverului și am evoluat treptat. S-a deschis serverul și am spus că merită să încerc să joc aici, să vedem ce iese. Pot spune că am început cu stângul... la început am aplicat pentru funcția de admin, chiar înainte de deschidere, însă dintr-o greseala de-a mea am fost respins. Nu a fost o problemă, am spus că aplic pentru funcția de lider. Dacă îmi aduc bine aminte, am aplicat la 3 facțiuni și la toate 3 am fost acceptat pentru înterviul care se dădea pe acea vreme. Norocul din nou nu a fost de partea mea și altcineva mi-a luat locul de fiecare dată. Am zis că stau puțin calm și îmi caut locul într-o facțiune. Am ajuns până la urma sublider National Guard, iar apoi s-au deschis aplicațile pentru funcția de heper, am zis ca de data asta nu mai ratez ocazia, și am aplicat, de această dată fiind acceptat. După aceea am muncit cât am putut și intr-o lună și jumatate am fost promovat la funcția de admin. Tot așa, prin muncă, devotament și respect față de colegii mei, am ajuns tot mai sus până a venit ziua în care am ajuns la funcția de supervisor.

Rolland:Cine te-a ajutat cel mai mult să ajungi la această funcție și cine a încercat să te împiedice pentru a atinge funcția de Supervizor?

Kaspersky:Nu a fost o persoana anume care m-a ajutat să ajung sus. Toată lumea din jur m-a ajutat să evoluez, am ascultat și mereu mi-am făcut treaba cât am putut de bine. Nu pot spune că m-a impiedecat cineva, însă evident că am avut concurență în momentul alegerii noului supervisor.

Rolland:Din ce motiv ai renuntat la functia de supervisor?

Kaspersky:Am renunțat din cauza faptului că am avut examenul de Bacalaureat anul acesta. Am zis că o iau mai ușor și ma pregătesc mai mult.

Rolland:Ai mai jucat pe alt RPG, înainte să joci pe RPG4?

Kaspersky:Am jucat și pe RPG1 și pe RPG3 înainte însă am ales să rămân pe RPG4 pentru a juca alături de mai multi prieteni.

Rolland:Ce emoţie ai avut când ai fost promovat la admin?

Kaspersky:Am rămas surprins. În acea săptămâna aceea stiam că vor urma promovări însă credeam că voi fi promovat la funcția de Helper 2. Nu prea știam ce să fac în momentul în care am văzut că am fost promovat direct la Admin 1 și eram destul de panicat.

Rolland:Poti sa ne spui cu ce se ocupa un admin de nivelul tau?

Kaspersky:Un admin de nivel 5 supraveghează stafful și se asigură că totul e cum trebuie. Mă refer la alegerea noilor lideri, noilor membrii din staff etc.

Rolland:Care a fost prima ta facţiune şi cât de  greu a fost să intri in ea?

Kaspersky:Prima mea facțiune de pe RPG4 a fost Tow Truck Company. Nu a fost destul de greu să fiu accepta, însă din mai multe greșeli, am trecut testul de intrare la limita, cu 2.5/3. Nu a fost o perioadă lungă petrecută acolo, dar mi-am facut câțiva prieteni și am învatat unele lucruri noi.

Rolland:Iti doresti sa fi promovat iar la supervisor?

Kaspersky:Pe viitor probabil... Momentan mai am câteva obiective de îndeplinit in viața reala, după rămâne de văzut.

Rolland:Ce ai face dacă ai primi gradul de fondator pentru o zi?

Kaspersky:Aș lăsa totul cum este acum. Bobo se ocupa cum trebuie și el știe ce e mai bine.

Rolland:Ce sfaturi oferi jucatorilor care doresc să obţina o functţe pe RPG4?

Kaspersky:Să-și vadă de treabă, să îi respecte pe ceilalți, să fie activi și să lucreze din plăcere, nu doar pentru a obține o funție mai mare.

Rolland:Pentru final, vreau să îţi mulţumesc pentru acceptare invitaţiei şi timpului acordat.

Kaspersky:Îți mulțumesc și eu din nou pentru invitația primită.

@Kaspersky

Edited by Rolland
Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to Interviu #67 - Kaspersky - RPG4 Admin 5 & Ex Supervisor
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.