Jump to content

Pro Evolution Soccer 2019, anunţat oficial


Recommended Posts

După ce a oferit un teaser pe parcursul meciului FC Barcelona - Real Madrid de duminica trecută, Konami a anunţat oficial Pro Evolution Soccer 2019, viitoarea ediţie a ceea ce putem numi cel mai realist simulator fotbalistic de pe piaţă. Chiar dacă a renunţat la licenţele UEFA Champions League şi UEFA Europa League, cei de la Konami promit că PES 2019 va pune un accent deosebit pe autenticitate, noi ligi, cluburi şi stadioane complet licenţiate urmând a fi incluse în joc.

Konami îşi continuă şi parteneriatul cu FC Barcelona, starul Philippe Coutinho urmând să fie prezent pe coperta ediţiei normale a jocului. PES 2019 va oferi şi ocazia de a controla o serie de jucători legendari, retraşi din activitate, cum ar fi David Beckham, Pavel Nedved, Johan Cruyff, Paolo Maldini, Roberto Carlos sau Diego Maradona, aceştia urmând să fie incluşi în ediţia digitală PES 2019 Legend Edition.

Un alt element definitoriu al noului PES 2019 promite să fie modul realist în care vor fi redate animaţiile şi mişcările fotbaliştilor, stilul unic al fiecăruia urmând a fi scos în evidenţă. Astfel se vor putea crea ceea ce producătorii numesc Magic Moments, faze extrem de spectaculoase, caracteristice gameplay-ului din PES 2019.

 Videoclip: https://youtu.be/7fgZD42pGDo

Pe parcursul meciurilor, jucătorii vor da din ce în ce mai puţin randament odată cu trecerea timpului, gradul de oboseală al acestora urmând a fi redat mult mai credibil prin intermediul sistemului Visible Fatigue. Şuturile vor fi influenţate acum de fizica mai realistă a balonului, de poziţia jucătorului şi a mingiei, precum şi de nivelul tehnic şi stilul fiecărui fotbalist. Golurile promit a fi mult mai satisfăcătoare graţiei fizicii îmbunătăţite a plasei porţilor, dar şi datorită noilor moduri de a sărbători astfel de reuşite sau noilor animaţii ale publicului.

PES 2019 va primi îmbunătăţiri şi la capitolul grafic, Konami promiţând un aspect şi mai realist al jocului, graţie tehnologiei Enlighten, care va permite HDR (High Dynamic Range) şi rezoluţie 4K pe toate platformele. Grafica va beneficia şi de iluminare globală redată în timp real, texturi de iarbă reale şi posibilitatea de a juca, din nou, meciuri pe timp de ninsoare.

Modul myClub va propune un nou design pentru cartonaşele cu fotbalişti, ce promite să revoluţioneze modul în care jucătorii îşi vor construi echipele. În acest mod de joc vor fi incluşi şi fotbalişti de mare valoare (High Performance Players), legendele de care aminteam mai devreme, precum şi o selecţie a celor mai buni fotbalişti ai fiecărei săptămâni, realizată în funcţie de randamentul dat în meciurile reale.

Pro Evolution Soccer 2019 va include licenţa International Champions Cup (ICC), elemente ale acestei competiţii urmând să fie implementate şi în modul de joc Master League, alături de un nou sistem de negocieri în privinţa transferurilor. De asemenea, PES 2019 va oferi, pentru prima dată în ultimii ani, un nou sistem de meniuri, mai modern şi mai dinamic.

Pro Evolution Soccer 2019 va fi lansat în Europa pe 30 august 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin Steam). Jocul va fi disponibil în două ediţii fizice, cu noul ambasador global Phillippe Coutinho pe coperta ediţiei standard şi cu David Beckham pe coperta ediţiei speciale, aceasta urând să ofere ofere o serie de bonusuri în modul myClub. De asemenea, va fi oferită şi ediţia Legends, disponibilă doar în format digital, ce va include şi mai mult conţinut suplimentar pentru modul myClub.

 

Sursa: jocuri.go4it.ro
 

Edited by KING Takizo Lunetistul ZEW
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.