Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Metro: Exodus, amânat până în 2019


Recommended Posts

Pe lângă decizia de a absenta de la E3 2018, THQ Nordic şi-a reevaluat o parte a catalogului de lansări viitoare, luând hotărârea de a amâna câteva jocuri mult aşteptate, cum ar fi Shenmue III (programat acum pentru anul viitor), precum şi first person shooter-ul postapocaliptic Metro Exodus.

https://youtu.be/jxEljXm3OpI

Anunţat iniţial pentru toamna acestui an, Metro Exodus a fost reprogramat abia pentru primul trimestru din 2019, echipa producătoare de la 4A Games având nevoie de mai mult timp pentru a finisa jocul aşa cum se cuvine. Conform acestora, în ciuda amânării, Metro Exodus va fi prezent totuşi la E3 2018, cu o demonstraţie de gameplay extinsă.

În Metro Exodus, jucătorii vor avea din nou ocazia să intre în pielea lui Artyom, care, împreună cu un grup de Spartan Rangers, va încerca să părăsească Moscova şi să se îndrepte către estul Rusiei, în căutarea unei noi vieţi.

Mediul de joc va fi mult mai deschis, cu niveluri vaste, non-liniare, în care, pe lângă ameninţările faunei mutante, protagoniştii vor avea de înfruntat condiţiile meteo potrivnice, precum şi ciclul noapte-zi dinamic. Acţiunea din Metro Exodus va avea loc pe durata unui întreg an calendaristic, producătorii promiţând şi implementarea celor patru anotimpuri.

Metro Exodus va fi lansat în toamna lui 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Sursa: jocuri.go4it.ro

Edited by KING Takizo Lunetistul ZEW
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.