Jump to content

SOTW #10


Cristina
 Share

Recommended Posts

1. Lucrarea este cam simpla dupa parerea mea, personajul nu se delimiteaza de imaginea din spate, daca era un shadow cat de mic era mai ok. Textul principal este cam simplu, fontul care a fost folosit pe textul secundar este greu de citit.

2. O lucrare destul de reusita, personajul este incadrat bine cu imaginea din spate. Textul principal cat si cel secundar arata destul de bine insa la ,,B-ZONE COMMUNITY'' se putea de folosit alt font.

3. La fel destul de reusita, personajul este incadrat bine cu imaginea din spate insa textul strica totul.

In final pot spune ca cele mai reusite sunt v2 si v3 dar totusi o sa votez lucrarea a 2-a pentru o implicare mai multa si stilul de lucru.

// v2

Link to comment
Share on other sites

1. Renderul nu este integrat in lucrare intr-un mod placut ochiului. Spre ex. spatiul din stanga este gol, iar cel din dreapta este inchis la culoare, ceea ce creaza o asezare asimetrica.

2. Compozitie placuta, alb-negru-albastru. S-a mers pe ceva simplist. Integrarea textului si a renderului sunt ca la carte. Totusi acel "R" din stanga sus nu-si prea avea rostul acolo.

3. O compozitie semi-reusita, insa paleta de culori aleasa nu prea pune in avantaj lucrarea. 

 

Vot final 2.

 

De asemenea, va recomand consultarea acestui link: https://color.adobe.com/explore/?filter=most-popular&time=month pentru alegerea unei palete de culori cat mai armonioase.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.