Jump to content

Samsung Galaxy Note9 fotografiat în libertate. Deja are ecranul spart


DerecK KIA ZEW
 Share

Recommended Posts

Era doar o chestuine de timp până când apăreau online primele imagini cu Galaxy Note9 de la cineva care are acces la telefon înainte de anunţul oficial. Din păcate, aceste imagini nu sunt tocmai impresionante, prezentând telefonul într-o stare destul de... neplăcută. Acesta pare să confirme multe dintre zvonurile de până acum, însă ar putea sugera că nu foloseşte noua sticlă Gorilla Glass 6, întrucât unitatea din imagini este fotografiată cu sticla de pe ecran deja spartă.

 

samsung-galaxy-note9-640.jpg?height=515&

 

Informaţiile care pot fi extrase din aceste fotografii sunt faptul că într-adevăr spatele dispozitivului a suferit cele mai multe modificări, adică sistemul dual camera a fost poziţionat acum deasupra senzorului de amprentă. În rest, telefonul arată aproape identic cu Galaxy Note8de anul trecut. Fiind vorba despre o unitate de culoare neagră, care este destul de standard, nu putem şti ce alte culori a pregătit Samsung, până acum fiind prezent în imagini scăpate pe internet doar varianta albastră.

 

samsung-galaxy-note9.jpg?width=640&heigh
 

Pe partea din faţă însă, telefonul are ecranul crăpat. Există deja speculaţii care sugerează că ar fi vorba despre o protecţie de display aplicată peste sticla originală, însă analizând marginile telefonului, acestea sunt similare pe ambele părţi şi nu par să existe decupaje pentru camere şi senzorii de pe faţă, deci aceasta pare să fie sticla din fabrică. Astfel, această situaţie nu oferă mare încredere în noul telefon de la Samsung  din punct de vedere al rezistenţei la şocuri, însă nici nu ştim în ce scopuri a fost folosit înainte de fotografii.

 

galaxy-note9-back-640.jpg?width=640&heig
 

Există posibilitatea ca această unitate să fi fost folosită chiar pentru testarea rezistenţei la şocuri, iar crăpăturile să fie rezultatul mai multor căzături succesive. Desigur, există posibilitatea ca cel care a pus mâna pe acest prototip să îşi fi scăpat. Din păcate pentru cel care a lansat imaginile online, mai multe markere care pot duce la identificarea unităţii au rămas vizibile în imagini, chiar dacă IMEI-ul şi codul serial au fost ascunse. Ironic, mesajul „do not leak info” de pe spate este de asemenea vizibil.

 

 

Acesta din urmă ar putea sugera că avem de a face cu o fotografie falsă, mesajul fiind special adăugat. Până pe 9 august nu vom şti cu certitudine dacă acesta este într-adevăr design-ul final al lui Galaxy Note9 şi nici ce fel de sticlă foloseşte Samsung în construcţia lui. Având în vedere că Gorilla Glass 6 abia s-a anunţat, sunt puţine şanse ca Samsung să primească atât de repede componente de la Corning. Totuşi, fiind vorba despre compania numărul unu pe piaţa de smartphone-uri, există posibilitatea unei înţelegeri între cele două companii.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.