Jump to content

[REZOLVAT]Bug vehicule


dabro.pdf

Recommended Posts

Nick-ul tau: Sir.Dabro
Server: RPG1 
Descrierea bugului:
In perioada in care am fost chemati pe serverul de teste, eu unul am intampinat o problema de fiecare data cand conduceam, si nume ca masina mi se oprea brusc si se amplasa la cativa CM in spate, lucru care, inainte de update, nu se intampla pe RPG. Initial am presupus ca e din cauza modurilor mele, am dezinstalat tot ce tinea de joc, am reinstalat SA-MP original si problema persista, dar numai pe serverul de teste. Dupa aplicarea update-ului de vara pe serverele RPG, am inceput sa patesc acelasi lucru ca pe cel de teste - vehiculele, aeronavele mi se opresc brusc (pe barci inca nu am testat). Am verificat si pe alte servere externe comunitatii, am vazut ca nu mi se intampla nimic acolo. Dupa cateva minute am verificat pe b-zone.ro/updates/server si am gasit urmatoarea fraza: Adăugat anti-teleport pentru vehicule (în caz de detecție, se va returna pozitia reală a vehiculului). Eu, simplu jucator si fara cunostinte despre script si alte chestii de genul asta, am presupus in prima secunda ca este posibil sa se aplice gresit acest anti-teleport pe vehicule...Acum nu stiu ce sa zic...Scuze pentru pierderea de timp, in caz ca problema este in continuare a mea si nu a serverelor RPG.

Screenshot(s):

Stiu ca asta se intampla si inainte, dar foarte rar, dupa ce un pasager parasea vehiculul tau, insa problema actuala nu mi se intampla doar odata, ci de mai multe ori, dar la un oarecare interval, sau intamplator, nu-mi dau seama.

Link to comment
Share on other sites

  • dabro.pdf changed the title to Bug vehicule

Aceiasi problema o am si eu, in special pe NRG e jale, nu poti merge 100m ca te da in spate.

 

 

 

Trebuie o rezolvare cat mai repede ca e belea rau.

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate.

Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor.

 

O zi bună.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.