Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Karim Benzema s-a înţeles cu noua sa echipă! Va juca în Italia, dar nu la Napoli! "Încă un nebun pe lista celor care vorbesc despre mine"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

dcijf6gxuaeeb8-jpg-large.thumb.jpg.7b3a23d7f7dcf903febf8e4a57a0072f.jpg

 

Atacantul Karim Benzema şi-a dat acordul pentru a juca în Italia, dar nu va semna cu Napoli.

În ultima perioadă s-a discutat despre mutarea lui Benzema la Napoli, dar preşedintele echipei, Laurentis, a anunţat că nu vrea jucători bătrâni, francezul având 30 de ani.
Astfel, fostul star al lui Real va semna cu AC Milan, cele două părţi punând la cale detaliile într-o întrevedere la care au participat agentul fotbalistului, dar şi antrenorul milanezilor Gennaro Gatusso, plus directorul sportiv Massimiliano Mirabelli.
AC Milan îi oferă un salariu de nouă milioane, asemănător cu ceea ce câştiga la Real Madrid, iar contractul va fi până în 2022. Cert e că transferul se va realiza în scurt timp, iar Benzema a ţinut să-i dea şi replica preşedintelui lui Napoli: "Încă un nebun pe lista celor care vorbesc despre mine".

Benzema juca la Real Madrid din 2009, sosind de la Olympique Lyon pentru 35 de milioane de euro. La spanioli a bifat 412 meciuri, a înscris 193 de goluri şi a câştigat 16 trofee, printre care Liga Campionilor sau titlul.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.