Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

BlackBerry Key2 Lite apare într-o imagine „spion”. Va fi cel mai ieftin telefon cu tastatură QWERTY


Cozminel
 Share

Recommended Posts

blackberry-key2-lite-hands-on-eb-640.jpg?width=640&height=432

 

 

Seria de smartphone-uri „Key” din portofoliul BlackBerry par să îndeplinească majoritatea dorinţelor vechilor fani, oferind o tastatură fizică şi hardware premium, însă acestea tind să fie mai scumpe decât alte modele fără tastatură cu performanţe similare.

Pentru a oferi un dispozitiv care să fie atrăgător şi celor cu bugete limitate, BlackBerry pare să pregătească lansarea lui Key2 Lite, un model similar în design, cu un preţ mai mic.

Momentan nu avem informaţii concrete despre hardware-ul lui Key2 Lite, singura sursă a informaţiilor despre dispozitiv fiind contul de Twitter al lui Evan Blass.

Acesta a publicat deja o primă fotografie reală cu telefonul, deci este foarte posibil să vedem un anunţ oficial în viitorul apropiat, având în vedere că există deja unităţi fizice.

Modelul Key2 Lite este numit în interiorul BlackBerry cu numele de cod „Luna” şi va aborda o paletă de culori mai diversă. 

 

Având în vedere că BlackBerry Key2 costă acum 650 de dolari, probabil că preţul pentru un BlackBerry Key2 Lite ar putea să se situeze pe undeva pe la 400 dolari, un preţ în continuare destul de mare pentru performanţă nu foarte ridicată.

Cu siguranţă însă, punctul forte al acestui dispozitiv va fi tastatura fizică, acesta putând deveni „cel mai ieftin telefon cu tastatură QWERTY de pe piaţă”.

În acelaşi timp va fi unul dintre cele trei care vor putea fi găsite în magazine în acel moment, celelalte două fiind KeyONE şi Key2, produse tot de BlackBerry/TCL

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.