Jump to content

Armani prezintă ceasuri cu WatchOS la preţuri nu foarte exagerate


Cozminel
 Share

Recommended Posts

emporio-armani-connected-2018-640.jpg?width=640&height=360

 

    Brandurile de lux au tot lansat smartwatch-uri scumpe de-a lungul ultimilor câţiva ani, însă puţine modele au avut cu adevărat succes pe piaţă, adevăraţii fani ai ceasurilor de mână fiind încă pasionaţi de modelele mecanice, fără funcţii avansate. 

    Se pare că Armani a înţeles mesajul şi a dezvăluit noul său model echipat cu WearOS de la Google, care vine la un preţ nu foarte mare, când îl comparăm cu concurenţa din piaţă. Noul model de ceas Emporio Armani Connected 2018 este un model care nu iese în evidenţă obligatoriu printr-un design sofisticat. 

Acesta este destul de simplist, oferind un ecran AMOLED rotund cu diametrul de 1,19” pe partea din faţă şi o selecţie diversă de brăţări. 

     Pe laterală găsim o coroană rotativă şi două butoane fizice, însă surprizele sunt păstrate pentru interior. 

Avem de a face cu un ceas bazat pe W2100 de la Qualcomm, un chipset lansat în urmă cu mai bine de doi ani, care beneficiazză de senzori de monitorizare a pulsului, GPS şi NFC pentru plăţi Google Pay, cât şi de compatibilitate cu Google Assistant. 

     În China, telefonul va folosi software de la producătorul de ceasuri inteligente Mobvoi precum Tic Health şi Mobvoi Assistant.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Nicu S locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.