Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Overwatch, gratuit pe PC în acest weekend


 Share

Recommended Posts

Overwatch, gratuit pe PC în acest weekend

 

Blizzard Entertainment a anunţat ca shooter-ul multiplayer Overwatch va putea fi jucat gratuit începând de mâine, 26 iulie, pe parcursul acestui sfârşit de săptămână. Faţă de alte perioade similare, doar jucătorii de pe PC vor avea acces la gratuit la jocul Blizzard în intervalul 26 – 30 iulie 2018.

 

În acest weekend, jucătorii care încearcă versiunea gratuită vor avea acces la întreaga distribuţie de personaje din Overwatch, formată din nu mai puţin de 28 de eroi jucabili, precum şi la cele 18 hărţi ale jocului, cu o selecţie a modurilor de joc din care nu vor lipsi Quick Play, Play vs. AI, Custom Game sau Arcade.

 

Jucătorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a avansa în nivel, de a câştiga loot box-uri şi de a debloca anumite opţiuni de personalizare a eroilor. Toate aceste pot fi păstrate şi după încheierea perioadei de joc gratuite în cazul în care utilizatorul alege să achiziţioneze versiunea completă a jocului Overwatch.

 

Overwatch este disponibil în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Mai multe informaţii despre această perioadă de acces gratuit la joc pot fi găsite aici.

 

Overwatch

go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.