Jump to content

Sondaj: Indiferent de opţiunile lor politice, românii sunt total împotriva căsătoriilor între persoane de acelaşi sex


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Sondaj: Indiferent de opÈiunile politice, românii sunt TOTAL împotriva cÄsÄtoriilor homosexuale.  85% dintre votanÈii PNL Èi ai lui CioloÈ, dar Èi 70% dintre votanÈii USR se opun mariajelor între persoanele de acelaÈi sex. Scorurile pe fiecare partid

 

 

 

 

 

Un nou sondaj de opinie demonstrează clar că indiferent de opțiunile lor politice, românii sunt împotriva căsătoriilor între persoane de același sex.
 
Astfel, potrivit unui sondaj de tip omnibus realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională - CURS în perioada 23 iunie - 1 iulie și citat de Știripesurse, scorurile pe electoratul fiecărui partid arată în felul următor:

 

PSD - 96,1% dintre votanți sunt împotriva căsătoriilor între persoane de același sex

PNL - 84,3% dintre votanți sunt împotrivă

USR - 68,9% dintre votanți sunt împotrivă

ALDE - 86,7% dintre votanți sunt împotrivă

PMP - 88% dintre votanți sunt împotrivă

Mișcarea România Împreună - 85,3% dintre votanți sunt împotriva mariajelor homosexuale

 

De asemenea, 88,2% dintre votanții Pro România, 90,6% dintre votanții UDMR sau dintre cei care au declarat că votează cu „un alt partid” se opun legalizării căsătoriilor între persoanele de același sex. Partidul domnului Cioloș, MÎR, s-a lansat cu o platformă pro-homosexualitate, așa cum ActiveNews a arătat, aici. De asemenea, președintele partidului Pro România, Victor Ponta, s-a declarat „cel mai mare adversar al Referendumului pentru Familie”.  Conducerea USR se opune și ea inițiativei cetățenești care ar prezerva căsătoria drept uniunea dintre un bărbat și o femeie.

 

Studiul CURS de tip Omnibus a avut loc în perioada 23 iunie - 1 iulie, cu interviuri realizate la domiciliul celor intervievați. De asemenea, conform casetei tehnice, studiul s-a desfășurat pe un eșantion național de 1067 de persoane, având o eroare statistica de +/- 3% în la un nivel de încredere de 95%.

 

 

SURSE: Active NewsAdevărulstiripesurse.roştiri pentru viaţăRomânia TVchiajna.comB1.

Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to Sondaj: Indiferent de opţiunile lor politice, românii sunt total împotriva căsătoriilor între persoane de acelaşi sex

:)) asa si trebuie. Nu vreau sa vad doua femei sau doi barbati cum se ling. 

 

“Ma pis pe gay si nu-i normal ca copiii mei sa vada homosexuali care se ling in gura ostentativ pe strada!” - Ombladon

Link to comment
Share on other sites

58 minutes ago, Machinegewehr 45 said:

Nu vreau sa vad doua femei sau doi barbati cum se ling. 

Nu te obligă nimeni să te uiţi la ei. Articolul se referă la termenul de familie, adică la adopţiile gay, nu la parteneriatul civil.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.