Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Dăncilă, aflată în Podgoriţa, a încurcat capitala Muntenegrului cu Priştina


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

VIDEO Cea mai recentÄ gafÄ a VioricÄi DÄncilÄ. Premierul a confundat capitala Muntenegrului, Podgorica, cu Pristina, capitala Kosovo

 

 

 

 

„Mă bucur să mă aflu astăzi la Priştina în prima vizită a unui prim-ministru român în Muntenegru”, a spus la începul declaraţiei sale Viorica Dăncilă, potrivit filmărilor publicate în spaţiul public.

 

Gafa a fost corectată de translator, care a tradus Podgorita în loc de Priştina, capitala Kosovo, nerecunoscut de România.

 

Ulterior, pe canalul de youtube al guvernului muntenegrean sunetul din partea în care premierul român a spus Priştina în loc de Podgorita a fost tăiat.

 

Până la transmiterea acestei ştiri Guvernul de la Bucureşti nu a publicat filmarea cu declaraţiile celor doi premieri.

 

 

SURSE: MediafaxAdevărulg4media.roGândulstiripesurse.roTVRHotNewsB1money.roRepublicaEvenimentul ZileiLibertateaObiectiv de SuceavaRomânia LiberăRealitateaRevista 22NotaBNvocea.biznews.roEuropa FMUNIMEDIAPutereaPS NewsŞtiri de ClujJurnal de CraiovaSecunda TV3:dotsZiarul de Iaşicursdeguvernare.roActualitatea prahoveanăActualităţi Aradloon.roHuffobiectiv.infoObservatorul PrahoveanCotidianulOpinia TimişoareiThe Epoch TimesVirgin RadioPublikaCronica RomânăOlt AlertReflectorul de SudAK-24OrangeInfo IaşiTRACKNEWSRealitatea OltuluiBintelligenceRussia TodayComisarulRomânia24SibiuNews.

Link to comment
Share on other sites

Mama ma credea prost. I-am aratat-o pe proasta asta si acuma ma tine de destept. :O

 

da-te fa jos. Oamenii destepti muncesc cu un salariu de 600-700 de euro, iar asta sta de-an pulea si primeste mii de euro. Pai fememe de democratie

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.