Jump to content

Shadow of the Tomb Raider - viitorul joc din serie


Edward
 Share

Recommended Posts

                                                                               Shadow of the Tomb Raider, viitorul joc din serie, are o dată de lansare

 

 

Dacă ai așteptat cu sufletul la gură lansarea unui nou joc Tomb Raider, vei fi încântat să afli că cel mai nou titlu din trilogia începută în 2013 se va lansa până la finalul anului. Jocul o sa apara pe 12 Septembrie 2018, in aceasta toamna.

 

La începutul acestei săptămâni, s-au întețit zvonurile referitoare la un nou joc Tomb Rider. Developerii jocului au spus printr-o postare pe Twitter ca oficialii Square Enix au confirmat că un nou titlu din seria începută acum cinci ani va ajunge la gameri pe data de 14 septembrie.

 

Shadow of the Tomb Raider va fi disponibil în această toamnă pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC. Jocul continuă povestea din Rise of the Tomb Raider lansat în 2015. Lara Croft se va afla din nou în competiție cu membrii organizației Trinity, iar aventurile ei vor implica un volum important de mister și intrigă pentru a te ține legat de consolă sau computer.

 

Una peste alta, Shadow of the Tomb Raider va fi publicat de Square Enix, aceeași companie care s-a aflat în spatele întregii francize. În schimb, de partea de dezvoltare a titlului, nu se vor mai ocupa cei de la Crystal Dynamics, la fel ca în cazul jocurilor din 2013 și 2015. De această dată, producția va cădea în sarcina studioului Eidos Montreal, același care a creat în trecut Deus Ex: Mankind Divided.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.