Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

AFACEREA de milioane de euro a Simonei Halep! Ce IMPERIU isi construieste cu banii castigati din tenis


Steluta
 Share

Recommended Posts

AFACEREA de milioane de euro a Simonei Halep! Ce IMPERIU isi construieste cu banii castigati din tenis

Simona Halep investeste masiv din banii castigati in tenis. 

 

Halep e numarul 1 WTA si detinatoarea trofeului Roland Garros, performante ce atrag si castiguri pe masura. Cu aproape 30 de milioane de dolari castigati in total in cariera din tenis, Halep isi investeste banii in afaceri imobiliare si turism.

"Pe langa cariera de succes, jucatoarea din Constanta si-a cladit un portofoliu serios de afaceri, care includ sectoare ca turismul, horeca (n.r.Hoteluri, Restaurante, Cafenele) si imobiliare", scrie business-review.eu. Sursa citata scrie ca toate afacerile sunt strans legate de familie, in sensul in care tatal sau, Stere Halep si fratele mai mare al Simonei, Nicu, le gestioneaza.


Simona Halep si-a inchis cafeneaua din Constanta si va construi in locul ei un hotel. Ea mai are un bloc de 22 de apartamente si un hotel de 4 stele la Poiana Brasov. 

 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.