Jump to content

O nouă gafă a Guvernului Dăncilă: "Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Fotografia postatÄ de Edmond Dulgheriu.

 

 

 

 

Cosmin Butuza, secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, a folosit, într-o conferinţă de presă ţinută la Federaţia de Şah, cuvântul „tricoaie” în loc de „tricouri", precizarea fiind făcută în contextul Centenarului.

 

„Avem 100 de ani de la Marea Unire şi cred că trebuie să ne mândrim cu acest lucru, să arătăm şi străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul, să punem Centenarul pe tricoaiele noastre, pe afişele noastre, pe tot ceea ce înseamnă", a declarat Cosmin Răzvan Butuza, secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, la Oradea, potrivit unei înregistrări video postate pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Şah.

 

Conferinţa a avut loc pentru premierea medaliaţilor la Campionatul European pe echipe juniori din Germania şi deschiderea Campionatului European de juniori la şah rapid, blitz şi dezlegări.

 

 

SURSE: MediafaxDigi24stiripesurse.roHuffHotNewsRomânia TVAntena 3DC NewsObservatorul PrahoveanBihor OnlineZiarul de IaşiGândulComisaruleBihoreanulAK-24B1money.roRevista 22RealitateaAntena 1Libertateag4media.roziare.comTurnul SfatuluiMonitorul de BotoşaniCapitalOlt AlertNotaBNstiri-neamt.roDAC NewsActualităţi AradŞtiri de ClujUniversul argeşeanTribunaOradea în directUnireaDan TănasăMonitorul de SuceavaBraşov Metropolitan3:dotsnews.roMagna NewsRomânia LiberăExtra NewsRevista 22Puterea.

Link to comment
Share on other sites

Moooooor =))))))))) “tricoaie” 

 

 

Cum naiba a ajuns acolo? Iesiti la protest ba. Organizati-va sa nu afle nimeni si intrati drq peste ea ca nu o apara nimeni. Politicienii sunt niste fricosi. 

 

 

Cunosc pe cineva care e la scoala profesionala si nu ar face o asemenea greseala. E de plans. Daca am ajuns sa ne conduca o analfabeta, e de rau. DEMISIA IN MORTII TAI!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.