Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sfânta Cruce, beneficii dovedite de știință!


R3tras
 Share

Recommended Posts

Într-o societate modernă plină până la refuz de alimente toxice, modificate genetic, care ne alterează sănătatea la fiecare masă, metodele bunicilor noștri pentru o viață lungă sunt încă funcționale.

jpe7dDu.jpg

 

Savanții ruși au făcut o descoperire epocală printr-un experiment recent. Binecuvântarea mâncării și băuturii înainte de masă prin semnul Sfintei Cruci și rugăciune a dus la purificarea acestora de bacterii dăunătoare și substanțe toxice pentru corpul uman. Angelina Malakhovskaya, unul dintre fizicienii care s-au ocupat timp îndelungat de acest experiment, a vorbit în final despre rezultatele acestuia. S-a recunoscut astfel că aceste gesturi mistice aduc sursa vieții(apa și alimentele) la un stadiu înalt de purificare. Timp de zece ani s-a studiat compoziția chimică a mâncării și băuturii. Fie că binecuvântarea a fost făcută de către un subiect credincios sau necredincios, rezultatele uimitoare au fost aceleași.

 

Nu se cunoaște mecanismul prin care incantanția religioasă își face efectul, cert este că rugăciunea "Tatăl Nostru" elimină bacteriile patogene indiferent de sursa lor. Testele asupra probelor preluate din ape stătătoare, fântâni și râuri tratate astfel au dovedit aceleași rezultate și rată de purificare majoră depistată în cazul alimentelor. Scăderea bacteriilor patogene după impactul rugăciunii spuse în mod regulat este de remarcat: chiar de mii de ori mai mic comparativ cu procentul descoperit înainte de filtrarea prin aspectul religios.

 

Frapant este faptul că până și cei atei sau care aparțineau altor religii au putut declanșa acest miracol științific după ce s-au rugat și au rostit "Tatăl Nostru".

 

Rezultatele descoperite de către oamenii de știință ruși nu se opresc la efectul asupra alimentelor și apei. Procedura se dovedește o inovație care dă speranțe și persoanelor care suferă de boli ale sângelui, cum ar fi hipertensiunea arterială sau numeroasele afecțiuni declanșate de către acesta, presiunea sangvină diminuându-se în cadrul ritualului religios. Singura condiție ca efectele să aibă loc este efectuarea corectă a semnului Sfintei Cruci, încât să se atingă punctele corespunzătoare ale corpului, iar astfel rezultatele sunt diminuate considerabil.

 

Sfinții Părinți au enunțat acest principiu miraculos cu mult înainte ca acest experiment să aibă loc. De exemplu, Părintele Arsenie Boca a spus: "Fă cruce pe tot ce mănânci și bei, fie ea și otrăvită, crucea anulează tot".

Astfel observăm că spusele oamenilor binecuvântați de Dumnezeu, precum Părintele Arsenie Boca, nu au doar un sens metaforic, ci pot fi înțelese în sens propriu, în beneficul sănătății oamenilor, atât din punct de vedere fizic, cât și spiritual...

 

Link to comment
Share on other sites

  • R3tras locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.