Jump to content

BMW X7 se pregateste pentru a intra in batalia SUV-urilor


South Example
 Share

Recommended Posts

090_bmw_x7-1600x900.jpg

 

BMW X7 isi face debutul in 2019

Au trecut aproape 20 de ani de cand X5 a fost lansat, cu BMW X7 in portofoliu seria X este acum consecutiva. Inca de atunci acest model se bucura de un real succes si in zilele noastre, Bmw imbunatatind fiecare generatie cum stiu ei mai bine. Nu stim totusi de ce acestia au intarziat atat de mult lansarea unui SUV luxos, mai ales ca Mercedes-Benz domina in Europa acest segment luxury SUV cu modelul GLS inca din 2006. Totusi sa nu-i uitam si pe altii, ce sunt adevarati giganti in acest segment: Bentley Bentayga, Lincoln Navigator, Land Rover Range Rover, Lexus LX, Audi Q7 si Cadillac Escalade.
Editorii de la Carmagazine au avut ocazia sa testeze acest superb SUV luxos, exact pe strazile unde acesta a fost asamblat – South Carolina, SUA.

 

091_bmw_x7-1600x900.jpg

 

Cati se incumeta sa foloseasca X7 in offroad?!

Credem ca foarte putini. Bmw X7 garanteaza o rulare lina indiferent de calitatea drumului. Calitatile sale in offroad sunt realizabile datorita unei suspensii cu perne de aer, ce ajusteaza garda la sol a caroseriei cu 80 mm, o distanta obtinuta intre cel mai jos si cel superior nivel.
Atuul unui BMW X7 este cu siguranta pe autostrada, calitatile lui sunt asemanatoare unui seria 7 privind manevrabilitatea si confortul. Cand il conducem cu viteza si se trece in modul Sport din Confort, acesta coboara cu 20mm.

 

099_bmw_x7-1600x900.jpg

Pe langa lux trebuie o motorizare pe masura

In momentul lansarii in 2019, modelul xDrive30d va avea sub capota un motor diesel de 3 litri cu 6 cilindri in linie si inca un model xDrive40i cu aceleasi caracteristici. Aceasta serie va fi extinsa la sfarsitul lui 2019, odata cu sosirea modelului xDrive50i cu o motorizare V8 de 4.4 litri benzina si modelul xDrive50d dotat cu un motor quad-turbo pe motorina de 3.0 litri.

 

Sursa

 

Edited by South Example
Link to comment
Share on other sites

  • KOPPEN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.