Jump to content

Azi de la ora 15:00 pe RPG1, RPG2 si RPG3 se va extrage iar pentru "30 Days Clan Renewal" la Summer Calendar. Detalii aici.

cedrykNVm

Croaţii sunt liniştiţi. Au aflat cine va fi selecţionerul echipei naţionale. "Mă bucur să abordez noile provocări"

Recommended Posts

luka-modric-croatia-nigeria-world-cup-2018-16xrzwxp1iv611httxfo5.jpg.7fecd22fa1ef2bc9c1c70eb60597baf2.jpg

 

Antrenorul Zlatko Dalici s-a hotărât. După discuţia avută cu preşedintele federaţiei, Davor Suker, tehnicianul a decis să continue în funcţia de selecţioner al Croaţiei. 

La finalul Campionatului Mondial din Rusia, Dalici nu a vrut să dea un răspuns la întrebarea dacă va continua sau nu pe banca tehnică a naţionalei Croaţiei. Selecţionerul s-a plâns că nu a fost susţinut total de federaţie şi a vrut să se gândească mai bine la viitorul său.

 

“Era foarte important pentru mine să discut deschis cu preşedintele despre toate subiectele şi îi mulţumesc lui Davor pentru că a înţeles tot ceea ce eu consideram că nu este corect. Consider că am reglat problemele şi mă bucur să abordez noile provocări”, a declarat tehnicianul în vârstă de 51 de ani, potrivit celor de la L'Equipe.

Dalici conduce naţionala Croaţiei din octombrie 2017. Cu el pe banca tehnică, echipa Croaţiei s-a clasat pe locul doi la Cupa Mondială din Rusia. Prelungirea contractului lui Dalici ar urma să fie confirmată de Comitetul Executiv al federaţiei.

În ultima perioadă, numele lui Zlatko Dalici a fost menţionat în legătură cu postul de selecţioner al Coreei de Sud. 

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.