Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Iohannis, despre mitingul diasporei: "Condamn ferm intervenţia brutală a Jandarmeriei"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

11355076?author=TATYANA+ZENKOVICH+POOL%2FEPA

 

 

 

 

Preşedintele Klaus Iohannis condamnă ferm intervenţia brutală a Jandarmeriei împotriva manifestanţilor din Piaţa Victoriei şi subliniază că ministrul de Interne, Carmen Dan, trebuie să dea urgent explicaţii pentru modul în care a gestionat evenimentele.

 

"Într-o democraţie autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violenţa nu este acceptabilă, indiferent de opţiunile politice. Condamn ferm intervenţia brutală a Jandarmeriei, puternic disproporţionată în raport cu manifestările majorităţii oamenilor din Piaţa Victoriei. Încercarea de a înfrânge voinţa oamenilor printr-o reacţie violentă a forţelor de ordine este o soluţie condamnabilă. Ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicaţii pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară!", a scris, vineri, Iohannis pe Facebook.

 

 

SURSE: AGERPRESMediafaxEvenimentul Zileistiripesurse.roHotNewsCapitalziare.comReplicaRepublicaRevista 22Ora de SibiuZiarul de IaşiTVRCurentulDigi FMEurActivRealitateaObservatorul Prahoveang4media.roInformatecaA.M. PressBihor OnlineCotidianulLibertateaAntena 1Pagini RomâneştiMagna NewsAdevărulBizidayJurnalul de BacăuBuzăumediaRomania TODAYLumea JustiţieiSecunda TV,  România LiberăProTVRadio Europa LiberăGreatNewseBihoreanulEuro Oltenia Info.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, BIS aka OldNab said:

Sunt de acord, dar n-au primit ordin să bată şi să gazeze oameni cu mâinile pe sus.

Poate au primit ordin să facă asta. Fie pentru a speria protestatarii ori pentru a genera un conflict, astfel încât protestatarii să devină violenți și jandarmii să răspundă cu mai multă violență.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.