Jump to content

Samsung Galaxy Note 9: pret, specificatii si tot ce te intereseaza.


eB AdiTzaa
 Share

Recommended Posts

image.png.ccab111117273868f3a28ae3e35faff2.png

 

  • Samsung Galaxy Note 9 va avea, în premieră, un S-Pen activ. Acesta va avea o conexiune Bluetooth și ar putea deveni mult mai util decât cele anterioare. Va avea un singur buton încorporat, însă stylus-ul va putea fi folosit pentru diverse activități, cum ar fi controlul muzicii.
  • Noul telefon va veni și cu alte îmbunătățiri. Una dintre acestea e reprezentată de camerele foto, care vor beneficia de senzori ISOCELL Plus. Aceștia au fost prezentați de Samsung la MWC Shanghai și ar trebui să ajute telefonul în cazul unor fotografii făcute în lumină slabă. Ne putem aștepta să vedem poze făcute noaptea care arată chiar mai bine decât cele de pe S9 și S9 Plus.
  • Telefonul ar putea fi și primul de pe piață care ți-ar putea oferi 1 TB de stocare. Astfel, jumătate din această capacitate ar urma să fie oferită intern, în cazul unei versiuni de telefon cu 512 GB de stocare. Cealaltă jumătate îți poate fi asigurată de un card de memorie cu aceeași capacitate, astfel încât să ajungi la 1.024 GB de stocare pe un telefon, o realizare la care nu te-ai fi gândit acum câțiva ani.
  • Galaxy Note 9 a apărut deja pe Geekbench, în cadrul unor teste benchmark, astfel că putem să ne facem o mică idee despre telefon. Detaliile nu sunt foarte multe, dar știm modelul dispozitivului, SM-N960U. Acesta apare cu un procesor octa-core de la Qualcomm, fără doar și poate modelul Snapdragon 845. Telefonul apare însă doar cu 4 GB de memorie și e improbabil ca Samsung să folosească această valoare. Cel mai probabil vom vedea un telefon cu 6 GB de RAM, ca modelul anterior, sau chiar cu 8 GB. O sursă a afirmat că bateria ar fi ceva mai mare, astfel că ar putea ajunge la 3.850 sau chiar 4.000 mAh.
  • Dimensiunile telefonului s-ar putea schimba, iar aici vorbim despre o creștere. Dacă display-ul lui Note 8 a avut diagonala de 6,3 inci, Samsung Galaxy Note 9 ar urma să ofere o diagonală a ecranului de 6,4 inci.

                    

                                                                                                                                 Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.