Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Germania extinde infrastructura destinată mașinilor electrice: nemții au ajuns la 13.500 de stații de încărcare


KOPPEN
 Share

Recommended Posts

934871l-610x390-b-3034d88f.jpg

 

Germania și-a mărit numărul stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice, ajungând la un total de 13.500 de unități, potrivit datelor BDEW, cea mai mare asociație germană din industria energiei. În ultimul an, nemții au înființat 2.800 de stații de încărcare noi.

 

Infrastructura destinată mașinilor electrice este în continuă dezvoltare la nivel internațional, în timp ce producătorii fac eforturi să lanseze noi modele care să contribuie la reducerea emisiilor nocive pentru mediu.
Germania este una dintre țările cu o rețea dezvoltată de stații de încărcare pentru vehiculele electrice. Potrivit BDEW, cea mai mare asociație germană din industria energiei, nemții au ajuns acum la un total de 13.500 de stații publice, după ce un număr de 2.800 de unități au fost adăugate din iunie 2017 și până în prezent.

“Mai mult de trei sferturi din punctele de încărcare sunt deținute și operate de companiile de electricitate. Din perspectiva numărului mic de mașini electrice, această afacere nu este profitabilă,” a explicat Stefan Kapferer, managing director al BDEW.

Germania are ca obiectiv să ajungă la un milion de mașini electrice pe drumurile sale, până în 2020. Însă, în prezent, nemții au undeva la 100.000 de astfel de vehicule.

 

Sursa: CLiCK

Link to comment
Share on other sites

Au trecut 24+ de ore de la deschiderea topicului.

:topic_closed:

 
 
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.