Jump to content

"De fiecare dată când mă văd cu el îmi reproşează că nu i l-am vândut". Transferul ratat pe care Florentino Perez nu şi-l poate scoate din minte


cedrykk
 Share

Recommended Posts

 

ff1.jpg

 

Preşedinte care a cam reuşit orice transfer mare şi-a propus de-a lungul timpului, Florentino Perez are un mare regret. La un an de la momentul în care l-a pierdut pe Kylian Mbappe (19 ani) în favoarea celor de la Paris Saint Germain, şeful de pe Santiago Bernabeu încă-i reproşează omologului de la AS Monaco decizia luată.
 

Vadim Vasilyev, omul cu banii din Principat, e bun prieten cu Florentino Perez, iar multe dintre discuţiile celor doi se învârt în jurul lui Mbappe, cel pe care rusul a ales să-l vândă, vara trecută, la PSG: "Suntem două cluburi prietene. Dar de fiecare dată când mă văd cu Florentino Perez şi vorbim, îmi reproşează că nu i l-am vândut pe Mbappe", a declarat Vasilyev, care a asistat pe viu la Supercupa Europei de la Talinn, câştigată de Atletico, 4-2 cu Real Madrid.

După un sezon 2016/2017 impresionant, în care a câştigat titlul şi a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor cu AS Monaco, Mbappe a intrat pe lista lui Florentino Perez, care-l considera înlocuitorul perfect pentru Cristiano Ronaldo. Perez a pus banii pe masă, dar oferta astronomică a PSG-ului, 180 de milioane de euro, l-a convins mai repede pe Vasilyev.

Vara aceasta, regretele lui Perez au fost amplificat de plecarea lui Cristiano la Real, dar şi de Campionatul Mondial formidabil făcut de tânărul atacant francez. 

Sursa

Edited by cedrykNVm
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.