Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Decizia luată de liga italiană după tragedia de la Genova


cedrykk
 Share

Recommended Posts

 

genoa.jpg

 

Meciurile Sampdoria - Fiorentina şi AC Milan - Genoa din prima etapă a noului sezon au fost vor fi reprogramate, ca urmare a tragediei de la Genova. Cele două grupări din oraşul în care şi-au pierdut viaţa 39 de persoane, dintre care şi doi români, ca urmare a prăbuşirii unei porţiuni a podului Ponte Morandi, ceruseră amânarea întregii etape. În final s-a decis ca doar cele două jocuri să fie reprogramate, având în vedere că la sfârşitul săptămânii vor avea loc funeraliile naţionale pentru cele 39 de victime.
 

Marţi, o bucată a podului Ponte Morandi s-a prăbuşit în timpul unei ploi torenţiale. Peste zece vehicule se aflau pe pod în momentul respectiv. Cu doar câteva minute înainte de producerea tragediei, pe pod s-a aflat şi Dominico Criscito, jucător care în prezent evoluează la Genoa. Acesta a postat un mesaj categoric după ce bucata de pod s-a prăbuşit: "Scriu acest mesaj pentru toţi cei care sunt îngrijoraţi pentru mine şi familia mea. Suntem bine, chiar dacă am trecut podul cu zece minute înainte ca el să se dărâme. Gândurile noastre sunt catre familiile victimelor. Nu este posibil ca un pod de pe o autostradă să se prabuşească aşa în 2018. Trebuie să facem ceva în această ţară, oamenii fug în afară din cauza acestor probleme. Avem nevoie de securitate, avem nevoie ca cineva să facă ceva. E dezgustător!"

O perioadă neagră în "Cizmă"

În urmă cu zece zile, o cisternă a explodat în apropiere de aeroportul din Bologna. Un om a murit şi 145 au fost răniţi în urma acestui incident. Trei şoferi români se aflau în zonă la momentul exploziei, astfel că au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cisterna a lovit un camion după ce şoferul a adormit la volan. Autovehiculul a ricoşat în lateral, iar după câteva minute s-a produs explozia de proporţii. 

Sursa

Edited by cedrykNVm
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.