Jump to content

PSG nu se uită la bani. A plătit 37 de milioane de euro pentru un fundaş de 21 de ani


cedrykk
 Share

Recommended Posts

 

kehrer.jpg

 

Campioana Franţei a punctat din nou pe piaţa transferurilor. PSG a plătit 37 de milioane de euro pentru jucătorul de 21 de ani, Thilo Kehrer.

 

Fundaşul adus de la Schalke poate evolua atât în centrul liniei defensive cât şi în faţa apărării şi a semnat un contract pe 5 ani cu PSG, valabil până în 30 iunie 2023. Căpitan în naţionala U21 a Germaniei, Thilo Kehrer a oferit primele declaraţii din postura de jucător al lui PSG.
 

"Puterea lui PSG este cunoscută peste tot în Europa. M-am alăturat acestui club cu mari speranţe şi o mare ambiţie. Nu pot să-mi imaginez un alt club mai bun unde aş putea să-mi continui progresul ca fotbalist şi ca om. Voi avea nişte coechipieri a căror valoare este extraordinară şi un antrenor care a făcut o treabă excelentă în Germania, în ultimii trei ani. Sper să-mi pun cât mai repede calităţile în slujba echipei şi sunt entuziasmat că voi descoperi Parc des Princes, unul din stadioanele legendare ale Europei" a declarat Thilo Kehrer pentru site-ul oficial al campioanei Franţei.

Produs al clubului din Gelsenkirchen, Thilo şi-a făcut debutul la prima echipă în 2016, iar de atunci nimeni nu l-a mai scos din primul "11", în ciuda vârstei fragede. Thomas Tuchel, fostul antrenor de la Dortmund, a fost cel care a insistat pentru mutare, acesta având mare încredere în potenţialul tânărului jucător.

Sursa

Edited by cedrykNVm
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.