Jump to content

Massimiliano Allegri face anunţul momentului înaintea startului sezonului din Serie A


cedrykk
 Share

Recommended Posts

 

cristiano-ronaldo-main-2.jpg

 

Juventus deschide sezonul din Seria A, în deplasare la Verona, în faţa celor de la Chievo, sâmbătă, 18 august, de la ora 19:00. În conferinţa de presă susţinută înaintea startului competiţiei, tehnicianul Allegri a răspuns clar: "Cristiano Ronaldo va juca".

 

"Vor juca Giocheranno Szczesny, Chiellini, Bonucci şi Pjanic. Cancelo şi Alex Sandro vor fi în spate. La mijloc încă nu ştiu cum voi juca, dar meciul este lung", a spus Allegri la conferinţa de presă.

Tehnicianul italian a vorbit şi de ultima plecare de la echipă, despărţirea de Claudio Marchisio: "Trebuie să îi mulţumesc lui Claudio, în cei 4 ani a demonstrat că este un fotbalist şi un om mare, un model. Am fost de acord cu această retragere, Claudio va avea parte de o aventură în altă parte".

Potrivit gazzetta.it, Allegri a fost inundat de întrebări care au legătură cu starul portughez. "Nu i-am dat sfaturi lui Ronaldo. Este normal că pentru el este o noutate, este foarte curios să vadă cum se desfăşoară meciurile în campionatul din Italia. Echipa s-a îmbunătăţit, dar în acelaşi timp şi Inter s-a îmbunătăţit. O să fie un sezon dificil. Trebuie să ne găsim echilibrul şi să evităm să fim atât de optimişti. Trebuie să lăsăm această stare de euforie. Chievo o să vrea să facă o impresie bună. Tot ceea ce contează este să câştigăm".

În sezonul trecut, Juventus a câştigat pentru al şaptelea an la rând titlul de campioană în Italia. 

Sursa

 

Edited by cedrykNVm
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.