Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Dragnea: "Aş vrea să-l suspendăm pe Iohannis. Nu o schimb pe Dăncilă, categoric"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Viorica Dancila si Liviu Dragnea

 

 

 

 

Liderul PSD a spus explicat marţi seară că vrea suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis şi că mai aşteaptă opinia aliaţilor săi din ALDE.

 

Discutând despre protestul din 10 august şi urmările acestuia, liderul PSD a declarat „Dacă vrem să-l suspendăm pe Iohannis, îl suspendăm pur şi simplu. Eu aş vrea sa îl suspendăm. Sa vedem daca domnul Tariceanu îşi menţine opinia.”

 

Întrebat dacă există un conflict între el şi şeful Senatului, Dragnea a spus că s-au întâlnit recent, au băut o bere împreună şi că „nu a simţit” nicio intenţie de a rupe coaliţia.

 

Dragnea nu a precizat ce motiv va invoca pentru suspendarea pentru suspendarea preşedintelui, dar a criticat mesajul transmis de şeful statului după intervenţia jandarmilor din 10 august. „Nimeni nu e de acord cu violenţele, în afară de Iohannis. Jandarmii erau loviţi şi Iohannis le spunea «lăsaţi-vă loviţi»”, a spus liderul PSD. „Ceea ce a făcut Iohannis cu acea postare pe Facebook este iresponsabil”.

 

În schimb, Dragnea a respins „categoric” scenariile conform cărora Viorica Dăncilă ar urma să fie înlocuită. „Trebuie să rămână până în 2020, să îşi ducă la capăt mandatul. Este un premier foarte bun”, a mai spus liderul PSD, care s-a declarat foarte mulţumit de activitatea premierului. A menţionat însă că va exista o evaluare a unor miniştri la CEX-ul de la sfârşitul lunii august.

 

„Acest Guvern nu va pleca că aşa vrea Iohannis”, a mai spus Dragnea.

 

 

SURSE: ProTVAntena 1Realitateag4media.roAdevărulHotNewsComisarulRepublicaThe Epoch TimesB1.

Link to comment
Share on other sites

Acest animal ca o nu ii pot spune este pur si simplu jalnic.Sa imi spui tu mie ca Dancila este un premier bun auzi la el.Poate o marioneta buna.

Femeia aia este  o rusine pentru Romania, prin analfabetismul si prostia pe care ea le promoveaza.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.