Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tesla introduce o nouă opțiune de securitate: cod PIN pentru a putea porni mașina


LDV Kahrun
 Share

Recommended Posts

                                                                                    EnAMQoO.jpg

Tesla a lansat opțiunea "PIN to Drive" prin care mașina poate fi pornită doar după introducerea unui cod PIN. Opțiunea este disponibilă inițial pentru Model S și Model X.

 

Tesla a lansat în această săptămână un nou update prin internet pentru Model S și Model X.
Pe lângă o actualizare de nivel software pentru sisteme de siguranță împotriva hackerilor, constructorul american a introdus și o opțiune utilă împrumutată din lumea smartphone-urilor: "PIN to Drive".

Așa cum sugerează și numele, opțiunea îi permite șoferului să seteze un cod PIN care să fie introdus obligatoriu pentru ca mașina să poată fi pornită. Noul feature poate fi accesat din ecranul de infotainment în secțiunea Controls and Safety & Security a meniului.

Pentru început, noua opțiune este disponibilă doar pentru Model S și Model X, însă Tesla promite că în viitor va fi introdusă și pentru Model 3.

Strategia celor de la Tesla de a oferi funcții noi pentru modelele sale prin intermediul unor update-uri pe internet este preluată în prezent și de numeroși alți constructori. Grupul

Volkswagen a confirmat deja că lucrează la un sistem de update prin internet care va fi implementat pe modelele Volkswagen, Skoda, Seat și Porsche, însă data lansării nu a fost încă anunțată. De exemplu, Volkswagen Golf 8 va avea o conexiune permanentă la internet, care va permite inclusiv actualizări de sistem.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: click

 

Link to comment
Share on other sites

:topic_closed:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.