Jump to content

Tesla anunță o "surpriză" pentru 5 septembrie: constructorul ar putea prezenta noua generație Roadster în Elveția


LDV Kahrun
 Share

Recommended Posts

                                                              HMX8rq6.jpg

Tesla anunță că în 5 septembrie va prezenta o "surpriză" la prima ediție a salonului auto Grand Basel din Elveția. Un teaser atașat invitației oficiale sugerează că americanii vor prezenta noua generație Roadster.

 

Tesla a luat prin surprindere presa internațională prin publicarea unei invitații pentru salonul auto Grand Basel, a cărui primă ediție va avea loc în perioada 5-9 septembrie. 
Constructorul american anunță că "în septembrie vom prezenta o surpriză la Grand Basel", iar invitația este însoțită de un teaser cu partea laterală a unui nou model.

Șansele ca Tesla să lanseze la Basel un model complet nou sunt reduse, mai ales că producătorul are dificultăți să mărească producția lui Model 3.

 

Cel mai probabil, Tesla va prezenta în Elveția noua generație Roadster, care a fost deja dezvăluită ca prototip la finalul anului trecut. De altfel, evenimentul de la Basel este unul excusivist, cu numai 100 de modele prezentate care au fost selectate de organizatori.

În versiunea prezentată în noiembrie, Tesla Roadster beneficiază de un design atipic modelelor Tesla lansate până acum, cu blocuri optice de mici dimensiuni și forme aerodinamice spectaculoase, în special pe laterale și spate. Cel mai probabil, o bună parte dintre aceste artificii de design vor dispărea însă de pe versiunea de serie.

Sistemul de propulsie este asigurat de 3 motoare electrice, dintre care unul amplasat frontal, iar două în spate, astfel că modelul va avea tracțiune integrală. Tesla nu a menționat performanțele celor 3 motoare, însă susține că noul Roadster va deveni cel mai rapid model de serie din lume: 1.9 secunde pentru 96 km/h, 4.2 secunde pentru 160 km/h și numai 8.8 secunde pentru a parcurge 400 de metri.

Viteza de top va fi de peste 400 km/h, în timp ce autonomia va fi de circa 1.000 de kilometri datorită unui acumulator cu capacitatea de 250 kWh.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: click

Link to comment
Share on other sites

:topic_closed:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.