Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Chinezii de la Chery pregătesc un nou model pentru Europa: un SUV electric va fi lansat după 2020


LDV Kahrun
 Share

Recommended Posts

                                                                               ZbbwOgZ.jpg

Chinezii de la Chery s-au relansat în Europa cu SUV-ul plug-in hybrid Exeed TX și vor să-și continue expansiunea pe Bâtrânul Continent. Asiaticii pregătesc încă un SUV electric pentru Europa, însă lansarea va fi făcută cel mai devreme după 2020.

 

Constructorul chinez Chery nu a avut un succes prea mare pe piața din Europa cu brandul Qoros, iar anul trecut au început o strategie diferită prin lansarea unui nou brand.
La vremea respectivă, a fost lansat SUV-ul plug-in hybrid Exeed TX, cu un motor pe benzină de 1.5 litri de 150 de cai putere și unul electric de 115 cai putere.

Chinezii nu vor să se oprească aici și susțin că vor lansa un nou SUV electric pentru piața din Europa, însă acesta va veni pe Bâtrânul Continent după 2020.

În ceea ce privește un punct-cheie al expansiunii Chery în Europa, chinezii se vor baza în continuare pe producția mașinilor în cele patru uzine din țara de origine și în alte 10 situri de producție de pe Glob.

Totodată, Chery vizează dezvoltarea unui Centru de Cercetare și Dezvoltare european despre care se spune că ar urma să fie stabilit în apropiere de Frankfurt, iar un anunț oficial va fi făcut în săptămânile următoare.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: click

Link to comment
Share on other sites

:topic_closed:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.