Jump to content

Maria Sharapova nu-i ca Simona Halep: "Trebuie să fiți nebuni să faceți asta!"


Steluta
 Share

Recommended Posts

930690-904195-844564-2017-08-29t025645z-

Maria Sharapova (22 WTA) a trecut de Sorana Cîrstea (51 WTA) în turul secund de la US Open, scor 6-2, 7-5. La finalul înfruntării, rusoaica le-a mulțumit fanilor care au stat până după miezul nopții pentru a urmări partida.


 

"E o reușită să ajung în turul III, dar asta nu înseamnă că am câștigat turneul. Mai sunt câteva meciuri și trebuie să mă concentrez pe anumite aspecte. Este clar că mă simt bine aici la New York. Trebuie să fiți nebuni să stați dincolo de miezul nopții să urmăriți acest meci. 

În tenis este o vorbă care spune că nu conteză cum începi, ci cum termini. Ambele am avut urcușuri și coborâșuri, am comis multe greșeli, dar cred că am fost mai concentrată pe final de meci și am servit mai bine. Cu Ostapenko va fi și mai greu, voi juca împotriva unei campioane de Mare Șlem", a declarat Sharapova la final.

Sharapova a punctat încă o dată și faptul că adoră să joace la Flushing Meadows, spre deosebire de Simona Halep, care s-a declarat deranjată de haosul din turul terenurilor de tenis. 

"Nu am jucat niciodată cel mai bun tenis aici, la US Open, chiar dacă am ajuns și în semifinale în edițiile trecute. Simt că jocul meu nu este la nivel maxim, deși fac tot posibilul. Poate de vină este zgomotul din tribună, orașul mult prea gălăgios" Simona Halep, după eliminarea de la US Open

După înfrângerea Soranei Cîrstea, România a rămas fără nicio reprezentantă pe tabloul feminin de la US Open. Simona Halep, Irina Begu, Ana Bogdan și Monica Niculescu au fost eliminate, în timp ce Mihaela Buzărnescu, nerefăcută după accidentarea la gleznă, s-a retras. 

 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.