Jump to content

B-Memories - One Decade Together


Adrian28
 Share

Recommended Posts

3JkuOgF.png

 

Salut B-Zone! Uitându-mă prin calculator am descoperit niște poze destul de vechi de pe SAMP și m-am gândit cu ocazia zilelor comunității să deschid acest topic în care să împărtășim fiecare momentele frumoase petrecute de-a lungul anilor. Vă aștept să postați cât mai multe poze vechi de le aveți uitate prin calculator și să ne aducem aminte de momentele plăcute din trecut.

 

Autorul postării cu cea mai mare reputație strânsă prin acumularea like-urilor va câștiga o șapcă Los Santos marca B-Zone.

 

În caz de aveți mai multe poze de postat deodată vă rog să postați un link către un album pentru a se evita supraîncărcarea paginii.

Pentru a păstra esența topicului comentariile ce nu conțin poze vor fi șterse.

Vă aștept pozele!

 

Ca de început o să vă las eu un album cu niște poze: https://imgur.com/a/rHmnsSX

 

EDIT: Aș dorii să postați niște poze mai vechi, nu orice poză găsită recent prin calculator ci ceva mai vechi de 2-3 ani.

Edited by Adrian28
Link to comment
Share on other sites

Cum fiecare Poza spune o poveste , aici puteti vedea o poza din primele inceputuri ale b-olimpycs-ului  , o poza de cand casele din marina costau 1kk nu 5- 6kk , o poza cand prietenia domina pe serverele noastre , cand intrai intr-o factiune de placere , o poza care va ramane in mintea mea si nu pentru ca a fost prima mea factiune ci ca jucam pe aceasta comunitate cu prietenii mei. #B-zoneLetsPlayTogheder

gta_sa 2016-07-04 18-08-40-218.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pe la începutul „carierei” pe SA:MP, după câteva luni de când m-am apucat, o plimbare de seară cu un prieten. Tocmai ce îmi achiziționasem și eu o Tampa, pe atunci era o mașină bună și munceai pentru ea. :)

Fotografia postatÄ de Adelin Marian.

Iar aici a sosit iarna, de data asta cu mai mulți prieteni la o plimbare. Îmi pusesem și ENB și zăpadă, eram încântat. :))

https://imgur.com/a/ZRAcXMc

Edited by eB Ademar
Link to comment
Share on other sites

Vechiul mod de organizare a unui event deagle IekYOx5.png&key=33ec90e050ae7eb6684c7ad0

 

clanturfs in actiune 6T93enE.jpg&key=3def34c44793680b703fe144

 

#Oldtime 5HZI2Xi.jpg&key=b0ec0923aba8fe48e86ecc24

 

#ultrasSouth z23dNxD.png

 

_________________________________

 

Cele mai importante poze (pentru mine si clanul meu) sunt cele facute de Vinnie in putinele zile pe care le-a petrecut in Ultras South. 

Dumnezeu sa te ierte, omule! ZTBQE4F.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • XES locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.