Jump to content

Interviu #70 - Grizzly - RPG4 Admin 5


Rolland
 Share

Recommended Posts

Rolland:Salut.Iti multumesc pentru ca mi-ai acceptat invitatia, Grizzly!In primul rand, ne poti spune cate ceva despre tine ?(Nume, oras, varsta, etc)

Grizzly:Salut, Rolland si iti multumesc pentru invitatie. Ma numesc George, locuiesc in Huedin, judetul Cluj si peste 3 luni voi implini frumoasa varsta de 18 ani. Ma consider o persoana muncitoare, prietenoasa si pe oriunde merg incerc sa las o impresie cat mai buna despre mine.

Rolland:Cum arata o zi din viata ta?

Grizzly:Momentan, fiind vara fiecare zi difera, ma distrez cat mai mult alaturi de prietenii mei si las jocurile, PC-ul deoparte. In rest, liceu, invatat, iesit in oras, cum e viata oricarui tanar.

Rolland:Cum au fost primele zile pentru tine alături de comunitatea B-Zone?

Grizzly:Primele zile au fost cele mai interesante si distractive, chiar daca nu stiam nimic despre acest joc eu ma distram facand truck si alte tampenii alaturi de prieteni. 

Rolland:Ai mai jucat pe alt RPG, înainte să joci pe RPG4?

Grizzly:Da, am jucat pe RPG1 din noiembrie 2014 pana la deschiderea RPG4.

Rolland:Ce emoţie ai avut când ai fost promovat la admin?

Grizzly:Nu am avut nicio emotie, stiam ca urmeaza sa fiu promovat cu o saptamana inainte si asteptam cu nerabdare ziua in care voi primi cu adevarat functia. In mare parte, stiam cu ce se mananca functia de admin, deci nu mi-a fost greu la inceput.

Rolland:Poti sa ne spui cu ce se ocupa un admin de nivel 5?

Grizzly:Un admin de nivel 5 se ocupa in principal cu raspunderea la cererile de unban, recovery si supravegherea, promovarea staff-ului. 

Rolland:Care a fost prima ta facţiune şi cât de  greu a fost să intri in ea?

Grizzly:Prima mea factiune a fost News Reporters pe RPG1. A fost foarte greu sa intru intr-o factiune la acea vreme, dupa aproximativ 30 de aplicatii respinse a venit si ziua norocoasa. 

Rolland:Ce ai face dacă ai primi gradul de fondator pentru o zi?

Grizzly:Nu cred ca as schimba nimic, totul decurge relativ bine. Bobo, tine-o tot asa!

Rolland:Ce sfaturi oferi jucatorilor care doresc să obţina o functţe pe RPG4?

Grizzly:In primul rand, sa aiba un comportament exemplar(fara injuraturi, jigniri, post-hunting) si in al doilea rand, sa isi vada de treaba lor, sa demonstreze de ce sunt in stare intr-o factiune si sa fie cat mai activi.

Rolland:Ce parere ai despre mine?

Grizzly:Nu te cunosc personal, insa am vazut ca esti un tip ok prin joc.

Rolland:Te-a ajutat cineva sa primesti o functie?

Grizzly:Colegii din staff m-au ajutat mereu cand am avut nelamuriri si am reusit sa invat alaturi de ei. Fara colegi nu ajungi nicaieri, noi suntem ca o familie.

SkyFXRB:Ai facut ilegale, si daca da, poti da niste exemple?

Grizzly:Da, am facut ilegale sau cel putin am incercat sa fac :)). La 2 luni de la deschiderea RPG4, eram helper si ca orice jucator la acea vreme imi doream avere. Asa ca, am pus un anunt pe facebook cum ca as schimba avere de pe RPG1 pe RPG4. Bineinteles, primul jucator care m-a contactat a fost un admin(care s-a dat drept jucator) si m-a banat.

South Iulian:Tu după ce criterii te iei când îți spui părerea despre un candidat la funcția de lider sau helper?

Grizzly:Aici ar fi mai multe de discutat, insa voi incerca sa fiu cat mai pe scurt si cat mai explicit. Pentru o functie cel mai important este comportamentul, asa ca ce avem noi de facut: incercam sa va verificam cat mai bine comportamentul vostru(FH, reclamatii, forum, etc.) si apoi activitatea.

Rolland:Pentru final, vreau să îţi mulţumesc pentru acceptare invitaţiei şi timpului acordat.

Grizzly:Iti multumesc si eu, a fost o experienta placuta! :)

Edited by Rolland
Link to comment
Share on other sites

  • Rolland changed the title to Interviu #70 - Grizzly - Actual Admin 5 RPG4 - La multihttps://forum.b-zone.ro/topic/410912-interviu-70-grizzly-actual-admin-5-rpg4-la-multi-ani-b-zone-10-years/ ani B-Zone, 10 years
On 03/09/2018 at 3:41 PM, TLG Zuzu said:

Foarte frumos interviul, tine-o tot asa. 

Mersi!

On 03/09/2018 at 11:14 PM, South Iulian said:

Mulțumesc că mi-ai pus întrebarea.

App, @TLG Grizzly vr pro la helper când va fi, ms.

Cu placere.

:topic_closed:

Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to Interviu #70 - Grizzly - RPG4 Admin 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.