Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ronaldo, primele critici în Serie A după transfer! Nu a mai fost iertat după încă un meci mediocru şi "palma" a fost pe măsură


cedrykk
 Share

Recommended Posts

rc.thumb.jpg.264dd7cc7bfebcdacacac25d2292b1d2.jpg

 

Presa sportivă din Italia nu a trecut cu vederea începutul mediocru al lui Cristiano Ronaldo (33 de ani) la Juventus şi l-a ironizat după utima partidă câştigată de campioni în faţa Parmei, scor 2-1.

Ronaldo a jucat trei meciuri pentru Juventus şi încă nu a marcat. În primul meci, cu Verona, nu a marcat, în al doilea, cu Lazio, a oferit un assist norocos pentru Mandzukic, în timp ce cu Parma nu a reuşit să marcheze, iar presa din Italia nu l-a iertat.

 

Publicaţia Corrierre dello Sport l-a ironizat pe prima pagină pe jucătorul lusitan: „CR 5.5”, un joc de cuvinte între CR7 şi nota pe care a primit-o după ultima partidă din campionat. În Italia, nota 5.5 este dată unui fotbalist care a jucat mediocru.

Pe lângă faptul că nu a marcat şi a ajuns la 270 de minute de ineficienţă, interval în care a expediat 23 de şuturi, CR7 a fost nevoit să plece de la stadion înconjurat de o adevăată armată de bodyguarzi. Iar motivul nu are legătură cu siguranţa superstarului portughez, ci cu aspectul acestuia.

 

În finalul partidei, Ronaldo a avut un duel mai greu cu unul dintre fundaşii adverşi, s-a ales cu arcada stângă învineţită şi foarte umflată, iar presa din Italia notează că aceasta este cauza pentru care lusitanul a trecut val-vârtej pe la zona mixtă, unde jurnaliştii îl aşteptau pentru a-i "culege" câteva vorbe despre a treia victorie în trei meciuri cu Juventus Torino. 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.