Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Pogba! Dorit de mai multe cluburi, francezul şi-a ales destinaţia şi i-a informat pe şefii lui United


cedrykk
 Share

Recommended Posts

pogba.thumb.jpg.43d398419d347177336d8c38d3109991.jpg

 

Paul Pogba (25 de ani), campion mondial în această vară cu naţionala Franţei, nu are linişte deloc la echipa de club, Manchester United. Mijlocaşul francez are o relaţie rece cu Jose Mourinho, iar acesta nu e fericit pe Old Trafford. Presa din Anglia vine cu o nouă posibilă destinaţie pentru Pogba, care i-ar fi informat pe şefii "Diavolilor" că vrea să revină la Juventus în iarnă.
 

După ce în ultima parte a perioade de mercato a ţinut capul de afiş cu o posibilă mutare la Barcelona, acum sau în iarnă, Pogba se pare că are alte planuri. Catalanii l-au vrut pe Camp Nou după plecarea lui Andres Iniesta, însă i-au transferat pe postul lui Pogba pe Vidal, Arthur şi Rafinha, care a revenit după împrumutul de la Inter, unde a jucat sezonul trecut.

Concret, Daily Express scrie că Paul Pogba şi-a informat şefii că în iarnă vrea să revină la Juventus, club care l-a vândut în 2016 pe Old Trafford pentru 105 milioane de euro şi l-a transformat în cel scump transfer din istoria fotbalului la acea vreme. Atras de mirajul revenirii la clubul unde a crescut, Pogba s-a întors la Manchester United, dar randamentul său nu a fost cel scontat de către cei din club.

Neînţelegerile cu Jose Mourinho au fost decisive în decizia pe care, susţine presa din Anglia, a luat-o fotbalistul francez. Din momentul revenirii pe Old Traford, Pogba a marcat de 17 ori şi a livrat 18 pase decisive, în 99 de meciuri. Francezul a câştigat o Cupă a Ligii Angliei cu Manchester United, în 2017, şi Europa League, tot în urmă cu un sezon.

90 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Paul Pogba, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.