Jump to content

Alvaro Morata a făcut o dezvăluire neaşteptată. De când ştia că Ronaldo va merge la Juve: "Nu mi-a venit să cred. Le-am spus şi părinţilor mei şi ziceau că e imposibil"


cedrykk
 Share

Recommended Posts

rc.thumb.jpg.0629c4e1dbb6e83fcc5d7977bb96e8e2.jpg

 

Cel mai răsunător transfer al verii a fost cel al lui Cristiano Ronaldo la Juventus, starul părăsind Real Madrid după nouă ani. Mutarea a fost una neaşteptată pentru majoritatea celor implicaţi în fotbal, dar Alvaro Morata, actualul jucător al lui Chelsea, dar care a trecut şi pe la Real sau Juventus, ştia ce se va întâmpla cum mult înainte de oficializarea de la data de 10 iulie, mai exact de la începutul lui iunie.
 

"Adevărul e că n-am crezut că va pleca de la Real Madrid. Asta până am vorbit cu un oficial. M-am întâlnit cu el şi mi-a zis zâmbind: 'Ştii cine o să vină la noi?'. La început nu mi-a venit să cred. Le-am spus şi părinţilor mei şi ziceau că e imposibil. Ştiam dinaintea Cupei Mondiale că Ronaldo va merge la Juventus. Măcar a plecat de la Real Madrid ca să meargă la o altă echipă de top", a spus Morata, conform presei spaniole.

"Poate sunt favoriţi să câştige Champions League, dar nu doar pentru că a venit Cristiano Ronaldo. În ultimii ani Juventus a fost mereu acolo sus. Echipa este foarte bună din punct de vedere tactic şi odată ce Ronaldo va începe să marcheze, Juventus va deveni una dintre cele mai periculoase echipe", a continuat spaniolul de 25 de ani.

"Nu cred că a plecat de la Real Madrid pentru că nu se înţelegea cu ceilalţi jucători sau pentru că era o atmosferă proastă în vestiar. Poate într-o zi o să spun despre ce e vorba", a încheiat acesta. 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.