Jump to content

Europarlamentar ALDE: "Parteneriat strategic înseamnă să dăm bani pe armament american? Pe ruși noi i-am stârnit, cu scutul antirachetă"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Renate-Weber-sursa-FB-640x400.jpg

 

 

 

Proaspăt înscrisă în ALDE, eurodeputata Renate Weber contestă, într-un interviu recent, parteneriatul strategic cu SUA și susține că autorităţile de la București au greșit când au acceptat instalarea scutului antirachetă pe teritoriul României.

 

„Cu Statele Unite e o altă poveste. Știu că e partenerul nostru strategic…dar nu prea înțeleg ce anume înseamnă asta. Să dăm bani în neștire pentru industria de armament americană? Sincer, nu cred că aveam nevoie de asta. Înțeleg că ne apără de ruși. Dar mi se pare că asta se întâmplă pentru că noi i-am stârnit pe ruși cu instalarea scutului. Apropos, totuși…e defensiv sau cum?

 

Sunt convinsă că Rusia are un interes major să destabilizeze Uniunea Europeană, inclusiv destabilizând state membre, în diferite feluri, iar noi suntem o bună țintă, dar întrebarea mea e cum ne-au ajutat până acum americanii să contracarăm acțiunile rușilor? Cum ne-au ajutat să nu mai fim vulnerabili la manipulările lor? Cumva cumpărând armament?”, a spus Renate Weber.

 

Renate Weber a obținut până în prezent trei mandate consecutive la Bruxelles, din partea PNL.

 

Ruptura sa de liberali a venit în 2015, când a refuzat să se înscrie în grupul PPE şi s-a alăturat în schimb grupului ALDE din Parlamentul European.

 

 

SURSE: Digi24HotNewsB1stiripesurse.roReplicaÎn Linie Dreaptăg4media.ro.

Link to comment
Share on other sites

Ce fata are =)) 

 

ce starnit fa? Ca aia daca fac rachete ii aplauda si preotii de acolo, pe cand ei ar trebui sa fie contra uciderii. Lasam asta. 

 

Cand rusii se inarmeaza e ok, nu e nimic rau, dar cand o tara pasnica, gen Ucraina sau Romania se apara, gata, se supara mos vodka. Mai dati-va-n puii mei. Va pisati pe voi de frica, eu ma pis pe rusi. 

 

 

Totusi, americanii ar trebui sa vanda niste armament mai nou Romaniei, gen F-15 Eagle, F-22 Raptor, tancuri modernizate... Just sayin’

Link to comment
Share on other sites

On 9/7/2018 at 10:06 PM, DirtyBoi said:

Comunismul este cel mai eficient regim dar nu vrem sa-i dam o sansa pentru ca este prea bun.

Daca comunismul este eficient, esti CEL MAI RETARDAT OM POSIBIL. Daca dimineata prindeai coada la magazin sa iei mancare, bine, daca nu, mureai drq de foame. Sa nu mai zic ca daca erai impotriva erai impuscat sau deportat in Siberia. Au mai fost regimurile lui Antonescu, fiind muuuult mai bun decat democratia noastra. 

 

Esti un spalat pe creier. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.