Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Dorinel Munteanu a răspuns acuzelor lui MM Stoica! Episod incredibil de când antrena: "S-a transmis de acasă în tribună, apoi mie, pe bancă"


South Andreey
 Share

Recommended Posts

byRQN66.jpg

 

Mihai Stoica a încercat să-i ia apărarea lui Gigi Becali și a spus că nu doar patronul FCSB decide cine joacă la propria echipă, ci și șefii celor de la CFR fac asta la Cluj.


 

Directorul sportiv de la FCSB l-a dat exemplu pe Dorinel Munteanu despre care a spus că a primit echipa în plic de la Paszkany pentru un meci: "Dorinel Munteanu a ieşit şi a spus că îi dădeau echipa pe hârtie la CFR, nu mai ştiu dacă Paszkany sau Mureşan", a declarat MM la TV Digi.

Dorinel Munteanu (50 de ani) s-a apărat și a povestit un episod neștiut din perioada în care se afla pe banca lui CFR Cluj, în sezonul 2005-2006.

"Asta e părerea lui MM, pe care o respect. Nu am acceptat să fac aceste lucruri, de aia am fost dat afară. Am fost incomod, nu sunt niciodată un astfel de om. Au venit şase portughezi şi ar fi trebuit să joace, dar la mine juca doar unul. Paszkany nu s-a băgat la început la echipă...

Un singur joc, la Pandurii, mi s-a transmis să scot nişte jucători. Nu i-am scos, am câştigat şi de aici a început îndepărtarea mea de la CFR. De acasă, s-a transmis în tribună, apoi mie, pe bancă. Nu am făcut asta şi am câştigat cu 3-1. Paszkany avea habar de fotbal, Mureşan ştia şi el, dar ca un suporter, la început. Cel mai bun lucru e să-i ascultaţi pe foştii mei jucători, nu pe MM", a declarat Dorinel Munteanu pentru Prosport.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.