Jump to content

Interviu #71 - Daryl - RPG4 Admin 4


Rolland
 Share

Recommended Posts

Rolland:Salut.Iti multumesc pentru ca mi-ai acceptat invitatia, Daryl!In primul rand, ne poti spune cate ceva despre tine ?(Nume, oras, varsta, etc)

Daryl:Salut, îți mulțumesc și eu pentru că ai ales să îmi iei acest interviu. Mă numesc Alin, locuiesc într-un orășel de lângă Ploiești și am vârsta de 17.

Rolland:Cum arata o zi din viata ta?

Daryl:Ca ziua oricărui om, mai mult sau mai puțin. Mă trezesc de dimineață și mă ocup de reclamații și tot ce ține de SAMP, apoi pot face ceea ce îmi doresc, de obicei umplându-mi timpul jucându-mă ceva sau uitându-mă la un serial. Când simt că am o dispoziție bună mai învăț ceva pentru scoală, iar seara ies pe afară cu prietenii mei. O viață destul de simplă.

Rolland:Cum au fost primele zile pentru tine alături de comunitatea B-Zone?

Daryl:Nu cred că pot descrie doar in câteva cuvinte. A fost o chestie nouă pentru mine, fiind prins in joc, după cum știti, atunci când te apuci de un joc nou, este foarte captivant până îl inveți, și pot spune că am fost unul din jucătorii newbie care făcea tot felul de prostii pe server, dar care se distra de minune.

Rolland:Ai mai jucat pe alt RPG, înainte să joci pe RPG4?

Daryl:Da, am mai jucat pe serverul RPG1, care și încă acum este server-ul meu special, pentru că aici am avut cele mai frumoase amintiri, unde mi-am format cariera mea pe SAMP, unde am învățat tot ce ține de acest joc, și unde aveam cei mai mulți prieteni.

Rolland:Ce emoţie ai avut când ai fost promovat la admin?

Daryl:Sincer, nu prea am avut emoții, pentru ca știam că o sa mă descurc, și că este doar o funcție, de la început până acum, dorința mea a fost să ajut comunitatea, și nu să am acea iconiță de admin pentru a mă simții superior față de ceilalți jucători. Desigur, emoții, au fost și ele resimțite puțin, pentru că era prima dată când mi se întâmplase așa ceva.

Rolland:Poti sa ne spui cu ce se ocupa un admin de nivel 4?

Daryl:Pot spune că un admin 4 se ocupă cam de 90 % din lucrurile ce se întâmplă pe server, iar aceștia sunt într-un fel stâlpii de rezistenta al server-ului, alături de adminii 5 și 6. Ne ocupăm cu cererile de unban, cererile de recovery account, de instruirea liderilor și helperilor, recrutarea liderilor si helperilor, de toate problemele jucătorilor, licitații și multe altele, ideea este că dacă ești admin 4, întotdeauna găsești ceva ce să îți ocupe timpul, și nu prea ai cum să faci să te împarți peste tot.

Rolland:Care a fost prima ta facţiune şi cât de  greu a fost să intri in ea?

Daryl:Prima mea facțiune a fost pe server-ul RPG1, aceasta fiind El Loco Cartel. Iar acum pentru a avea și un story time puțin amuzant, pentru a vedea că și voi puteți realiza lucruri pe serverele comunitații chiar dacă ați făcut prostii in trecut. Testul teoretic m-a pus foarte mult în dificultate, fiind trecut cu 2.5/3, iar testul practic, fiind slab la arme pe vremea aia, am reușit să îl trec cu ajutorul unui prieten. Acum vă intrebați cum a reușit să ma ajute acest prieten? Păi este simplu, mi-a trimis pe Yahoo Messenger "Fifa 2012" pe care l-am folosit cu înțelepciune. Bineînțeles că nu era un fifa normal, ci era Renko.exe, care mi-a adus și ban nu dupa multe waruri. De atunci nu mi-au mai trebuit coduri, în afară de cele pe care le folosesc la admin.

Rolland:Ce ai face dacă ai primi gradul de fondator pentru o zi?

Daryl:Nu aș face nimic cu această funcție, sunt de părere că Bobo știe să iși facă foarte bine treaba.

Rolland:Ce sfaturi oferi jucatorilor care doresc să obţina o functţe pe RPG4?

Daryl:În primul rând lăsați codurile la o parte, și încercați să fiți niște jucători decenți. Ce trebuie voi să ințelegeti prin decent? Să nu faceți probleme pe server, să nu vă certați cu adminii, membrii STAFF, să fiți activi și să aveți chef de treaba, pentru că un membru STAFF nu este ales doar pentru a avea acest privilegiu, ci trebuie să puna si osul la muncă dacă vrea să aibă această funcție in continuare.

Rolland:Te-a ajutat cineva sa primesti o functie?

Daryl:Toate funcțiile pe care le-am primit, au fost pe propria-mi muncă, mai ales liderul pe care l-am primit in Red Dragon Triad, pentru că eu nici nu știam că am fost pe listă, și că am câștigat până să ajung acasă, dar pe vremea aceea, eram dorit in mai multe mafii, iar membrii din vremea respectivă au făcut o alegere înțeleaptă, și alături de ei am reușit sa iau 30 turfuri. Funcția de helper la fel, iar cea de admin la fel.

Rolland:Ai facut ilegale, si daca da, poti da niste exemple?

Daryl:Păi, nu cred că nu există cineva care să nu fi facut ilegale, în special pe RPG1 am primit ban pentru vânzarea unui cont, iar pe RPG4 povestea cu "mafia de chainsmokeri". Nu încurajez acest lucru, dar sunt niște momente în care chiar ești nevoit să faci astfel de lucruri murdare. Și acum un mic secret ce o să vă fie divulgat, o parte din banii pe care i-am dat jucătorilor pe vremea când eram primar nu ar fi existat daca nu erau astfel de lucruri murdare la mijloc, totuși am ales să ma risc pentru a îmi îndeplinii scopul, acela de a face server-ul 1000/1000.

Rolland:Când și cum ai auzit de B-Zone? 

Daryl:Am auzit în urma cu 6 ani, de la un coleg de clasă, iar acelea au fost cele mai frumoase momente, căci in momentul ala toți cei din orașul meu începusem sa ne jucăm toți acest joc, făcându-ne și un fel de "gang al civililor". Toți cei ce au jucat alături de mine in momentul ăla s-au lăsat, eu fiind veteran în randul lor.

Rolland:Pentru final, vreau să îţi mulţumesc pentru acceptare invitaţiei şi timpului acordat.

Daryl:Și eu iți mulțumesc pentru că m-ai ales pentru acest interviu și mi-a făcut plăcere să comunic cu tine și cu publicul. Sper să mai am ocazia să prestez într-un astfel de interviu și sper să ne auzim în viitorul apropiat. O zi frumoasă!

@Daryl HYENA

Link to comment
Share on other sites

Felicitari Rolland pentru interviu, intrebari destul de ok si la subiect avand in vedere ca interviatul are admin 4, insa unele raspunsuri date de catre invitat au fost usor cam simple. 

Edited by WG Lavinia
Link to comment
Share on other sites

@WG Lavinia Mi-ar fi plăcut să dau un răspuns mai elaborat la anumite întrebări, dar la unele intrebări am preferat să dau un raspuns simplu și la obiect, pentru că așa a fost și în mintea mea, nu avea rost să plictisesc cu detalii, sunt o fire mai directă eu.

Link to comment
Share on other sites

interviu slabut, persoana foarte slabuta si neinteresanta

 

nimeni nu il cunoaste pe tip in plus vine de pe rpg4, cum iti permiti sa promovezi asemenea persoane din cacatul ala de staff cand la waruri se joaca cu setarile pe rage?

daca era admin pe 1/2 mai ziceai dar asa

Edited by FabiShunk SS
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Daryl HYENA said:

@FabiShunk SS nu te obliga nimeni sa joci pe RPG4, daca e staff-ul de cacat. Daca ti-ar da cineva admin, ai vedea ca lucrurile nu stau chiar asa, in fine, oricum nu avem nevoie de tine pe RPG4 daca tot crezi ca suntem de cacat, esti liber sa joci unde vrei :)

pai sunteti, mi-e scarba sa joc acolo pentru lucrurile pe care le faceti, de la fake banuri pana la relatiile dintre admini care stiu toti codatii si stiu pe toti care dau pereti si ii lasa in pace.

daca nu erati de caca de ce nu rup toti flamanzii codul pe rpg2/rpg1? cum iti explici ca toti vin pe rpg3/rpg4 si ii pupa in cur? e jale ce e acolo si nu e din cauza ca-s numai buni ca sunt doar tigani de 13 ani cu warmachine la nume si dau pereti

 

sper sa ii zici ca nu ai nevoie de el pentru fiecare player al serverului, poate asa va dati fake banuri intre voi sa faceti raport dupa care va laudati pe forum

Link to comment
Share on other sites

Just now, FabiShunk SS said:

pai sunteti, mi-e scarba sa joc acolo pentru lucrurile pe care le faceti, de la fake banuri pana la relatiile dintre admini care stiu toti codatii si stiu pe toti care dau pereti si ii lasa in pace.

daca nu erati de caca de ce nu rup toti flamanzii codul pe rpg2/rpg1? cum iti explici ca toti vin pe rpg3/rpg4 si ii pupa in cur? e jale ce e acolo si nu e din cauza ca-s numai buni ca sunt doar tigani de 13 ani cu warmachine la nume si dau pereti

 

sper sa ii zici ca nu ai nevoie de el pentru fiecare player al serverului, poate asa va dati fake banuri intre voi sa faceti raport dupa care va laudati pe forum

Ne dam fake banuri intre noi, si acest lucru am vazut peste tot, de pe RPG1, 2, chiar si pe alte comunitati. Si apropo, daca dai un ban fake nu se pune la statistica. Si nu stiu ce sa zic, noi avem acces sa vedem ce codati sunt pusi pe slack, si mereu am vazut ca sunt mai multi codati pe RPG1, si 2, asta pentru ca sunt mai multi jucatori, e si logic, trebuie sa iei in calcul toate lucrurile, nu sa te iei dupa 2-3 codati, care oricum or sa primeasca ban. Si eu am jucat pe toate RPG-urile, si dupa parerea mea situatia sta la fel peste tot, daca te crezi tu un geniu, indruma-ne sa scapam de situatia asta te rugam.

Link to comment
Share on other sites

@RollandNu se cearta nimeni, oricum ai dreptate, daca are nelamuriri si are chef sa ne aprofundam in acest subiect, te astept intr-un PM @FabiShunk SS, totusi nu inteleg ce legatura are cu un interviu cu incriminarea unui server ca e mai prost ca altul, este doar o problema de perspectiva, ideea este ca nimeni nu este obligat sa joace unde nu ii place, si eu joc si pe RPG1, 2 si 4, si am invatat o chestie, ca te poti distra oriunde daca iti doresti asta, daca joci pentru numere, turfuri, FH, nu mai e nicio distractie. Si eu cand am luat ban pe RPG1, si eram in mafie si erau numai codati aveam o parere foarte proasta despre el, dar cand am pus distractia, oamenii si prietenii pe primul loc am descoperit ca este un server minunat. O seara faina!

Edited by Daryl HYENA
Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Rolland said:

Va rog să terminați cu cearta sau închid topicul, asta a fost interviul aveți probleme de rezolvat?Aveți PM.

nu stiu daca e ceva regulament la tine, dar nu mai invita tot felul de

ca asa ma fac si eu d-asta care da interviuri si o invit pe roxy manelista si pe marian valorosu si sa vezi ce palpitant o sa fie

prin 2014-2015 nu stiu daca asta era subforumul, dar imi amintesc ca urmaream fiecare interviu cu placere, de la playeri care jucau din 2009 si admini cu o vechime de 3-4 ani, acum citesc niste replici de la niste neauziti

 

 

15 hours ago, Daryl HYENA said:

Ne dam fake banuri intre noi, si acest lucru am vazut peste tot, de pe RPG1, 2, chiar si pe alte comunitati. Si apropo, daca dai un ban fake nu se pune la statistica. Si nu stiu ce sa zic, noi avem acces sa vedem ce codati sunt pusi pe slack, si mereu am vazut ca sunt mai multi codati pe RPG1, si 2, asta pentru ca sunt mai multi jucatori, e si logic, trebuie sa iei in calcul toate lucrurile, nu sa te iei dupa 2-3 codati, care oricum or sa primeasca ban. Si eu am jucat pe toate RPG-urile, si dupa parerea mea situatia sta la fel peste tot, daca te crezi tu un geniu, indruma-ne sa scapam de situatia asta te rugam.

ai sa mori tu ca ai vazut? ma sa fiu al dreq numai eu nu vad, probabil ca baietii care iau fake banuri n-au cont de forum sa se laude cu cele 100 de fake banuri la signature, ai dreptate

codati mai putin pe 1/2, am jucat pe 3/4 si stiu ce inseamna sa ii vezi cum iti dau pereti niste baieti de 13 ani, admini care n-au habar ce e ala tw, imi amintesc cand faceam dm pe cop in HQ Avispa cand eram sub, si era un cacat grizzly nu stiu cine e ala cu una, i-am dat kill cu combatul si am omorat-o si pe aia si m-am trezit banat pt aimbot

pe rpg1/rpg2 sunt playeri in ganguri cu levele intre 50 si 150, cine e banat acolo si revine, adica se stie sigur ca are cod, nu mai are ce cauta, nu ai habar cel putin cati au incercat sa isi schimba nickurile sa nu mai fie banati sau sa aiba o reputatie de codati

Link to comment
Share on other sites

On 11/09/2018 at 2:28 PM, FabiShunk SS said:

nu stiu daca e ceva regulament la tine, dar nu mai invita tot felul de

ca asa ma fac si eu d-asta care da interviuri si o invit pe roxy manelista si pe marian valorosu si sa vezi ce palpitant o sa fie

prin 2014-2015 nu stiu daca asta era subforumul, dar imi amintesc ca urmaream fiecare interviu cu placere, de la playeri care jucau din 2009 si admini cu o vechime de 3-4 ani, acum citesc niste replici de la niste neauziti

 

 

ai sa mori tu ca ai vazut? ma sa fiu al dreq numai eu nu vad, probabil ca baietii care iau fake banuri n-au cont de forum sa se laude cu cele 100 de fake banuri la signature, ai dreptate

codati mai putin pe 1/2, am jucat pe 3/4 si stiu ce inseamna sa ii vezi cum iti dau pereti niste baieti de 13 ani, admini care n-au habar ce e ala tw, imi amintesc cand faceam dm pe cop in HQ Avispa cand eram sub, si era un cacat grizzly nu stiu cine e ala cu una, i-am dat kill cu combatul si am omorat-o si pe aia si m-am trezit banat pt aimbot

pe rpg1/rpg2 sunt playeri in ganguri cu levele intre 50 si 150, cine e banat acolo si revine, adica se stie sigur ca are cod, nu mai are ce cauta, nu ai habar cel putin cati au incercat sa isi schimba nickurile sa nu mai fie banati sau sa aiba o reputatie de codati

Da frate, am vazut acum faceti gura ca nu ii iau lui phax interviu, ca toti asta doriti.

Edited by Rolland
Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to Interviu #71 - Daryl - RPG4 Admin 4
  • Rolland locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.