Jump to content

Bug [/shop] Hidden Color


E D U

Recommended Posts

Nick-ul tau: edu.al13lea
Server: RPG1
Descrierea bugului: Deci am facut urmatorii pasi: Am deschis [/shop]. Am luat Hidden Color si mi-a aparut checkpoint pe harta sa merg la CarColor direct (ceea ce nu se mai intamplase pana acum ca am mai luat alte 3 hidden color-uri in ultimele 3 zile). Ajung la CarColor in ideea ca poate trebuie sa fiu acolo sa-mi dea acum hidden-ul, desi asta nu s-a intamplat si la celelalte hidden-uri pe care le-am luat. Am intrat pe checkpoint si am tastat [/hiddencolor] si ce sa vezi, am pierdut un hidden color si cand am intrat in biz-ul CarColor mi-a luat direct si alti 420 gold. 

Se poate verifica si in log-ul meu dar si pe tranzactiile cu gold de pe RPG (vezi poza atasata mai jos).

Ideea e ca pana acum ti se adauga ca si cum ai avea un Hidden la [/stats], nu ti-l activa imediat ce l-ai luat si il puteai folosi oricand doresti tu, acum nu se mai intampla asta ci ti se activeaza singur. Eu m-am ars de 420 de gold, dar poate se rezolva macar pentru altii problema.

 


Screenshot(s):

tranzactii.png

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Am testat întocmai pașii menționați de tine mai sus și nu s-a pus automat hidden color pe vehicul, cu toate că aveam goldul necesar pentru a cumpăra hidden. Sigur n-ai dat tu click din greșeală pe buy?

Pe care dintre vehicule ți-ai comandat hidden din greșeală?

Link to comment
Share on other sites

Eram in Banshee, am dat buy din shop in ideea de a-l pastra pentru a avea un extra hidden la pret redus, nu pentru a-l folosi imediat, insa mi-a pus checkpoint la carcolor. Am fost acolo, am incercat /enter, nu a mers si dupa am incercat /hiddencolor si m a bagat inauntru. Am pus culorile pe masina si dupa mi-a luat si alti 420 gold. Si per total, chiar daca am tastat eu altceva sau in alta ordine, tot banuiesc ca ar fi trebuit sa imi ramana un hidden tinand cont ca am luat 2 si am pus la o singura masina, nu? De pus hidden am pus sigur la o singura masina si de intrat in carcolor sigur am intrat o singura data in cele 2 intervale de timp care apar la comenzi gold. 

Link to comment
Share on other sites

Sistemul nu funcționează cum ai tu impresia că funcționează. Dacă aveai 1 free hidden și ai intrat în bizul car color, în momentul în care ai dat buy color ți-a folosit acel free hidden. Dacă după aceea ai intrat iar și ai dat iar buy color, ți-a luat gold și ai cumpărat alt hidden. Nu poți cumpăra hidden din biz și să-l folosești ulterior cum vrei tu.

 

Ți-am returnat goldul. Data viitoare nu vei mai primi ajutor pentru așa ceva.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.