Jump to content

Bug logare!


SfregYo KIA

Recommended Posts

Nick-ul tau: SfregYoKIA
Server: 2
Descrierea bugului: Incerc sa ma loghez de 2 ore incontinu, dar dupa ce-mi apare "Joining in the game" dupa o secunda imi da "Server closed the connection!" Am incercat sa ma conectez cu diferite conturi pe RPG2 dar nu merge.
Screenshot(s): Nu este nevoie.

Link to comment
Share on other sites

Poți să pui un video cu ce ți se întâmplă? Ce ISP folosești? Din ce țară încerci să te conectezi? Ai aceeași problemă și pe celelalte servere RPG? Dar pe servere de sa-mp de pe alte comunități?

Link to comment
Share on other sites

Nu cred ca este nevoie de un videoclip, am internet de la Infostrada (Wind), nu am avut niciodata probleme in 5 ani, si sunt in Italia. M-am conectat pe toate serverele comunitati si nu am nici o problema, pe RPG2 am incercat sa ma conectez cu diferite conturi, dar nimic.

Link to comment
Share on other sites

S-ar putea ca la momentul respectiv să fi primit noi flood pe RPG2. De asta te-am întrebat dacă și la celelalte servere e aceeași problemă.

Din moment ce s-a rezolvat problema și cel mai probabil era una de rețea și nu care să țină de GM, am să închid topicul.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.