Jump to content

Discuţii decisive pentru transfer! Pogba se pune în mişcare, Mino Raiola intră în acţiune


cedrykk
 Share

Recommended Posts

barpog.thumb.jpg.e7a536eb60f0b7977d6308d71ea8001a.jpg

 

Paul Pogba (25 de ani) e la mare căutare pe piaţa transferurilor! Nefericit la Manchester United, francezul a fost dorit de Barcelona, dar şi Juventus a intrat pe fir pentru a-l readuce în Italia. Presa din "Cizmă" scrie despre nişti discuţii care vor avea loc între agentul jucătorului, Mino Raiola, şi reprezentanţii "Bătrânei Doamne" în vederea unui transfer!
 

Tuttosport scrie că şefii lui Juventus vor discuta cu Mino Raiola pentru întoarcerea lui Paul Pogba pe Allianz Stadium. După aceste discuţii se va stabili când va fi făcut transferul, la începutul lui 2019 sau în vara viitoare. Anunţul jurnaliştilor vine după ce, în urmă cu o săptămână, s-a scris că Juventus e interesată să-l readucă pe Pogba în Italia.

Presa din Anglia scria că Paul Pogba şi-a informat şefii că în iarnă vrea să revină la Juventus, club care l-a vândut în 2016 pe Old Trafford pentru 105 milioane de euro şi l-a transformat în cel scump transfer din istoria fotbalului la acea vreme. Atras de mirajul revenirii la clubul unde a crescut, Pogba s-a întors la Manchester United, dar randamentul său nu a fost cel scontat de către cei din club.

Totuşi, recent Paul Pogba şi-a anunţat intenţiile printr-o declaraţie făcută în cantonamentul naţionalei Franţei: "Viitorul meu e legat de Manchester United acum. Încă mai am contract, voi juca acolo pentru moment, dar nu se ştie niciodată ce se va întâmpla în următoarele luni", a spus Pogba.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.