Jump to content

Adevăratul dezastru pentru FCSB după eliminarea din Europa! Nota de plată vine în 2019: cum s-a prăbuşit coeficientul UEFA


S e b i
 Share

Recommended Posts

AdevÄratul dezastru pentru FCSB dupÄ eliminarea din Europa! Nota de platÄ vine în 2019: cum s-a prÄbuÅit coeficientul UEFA

 

FCSB a ratat calificarea în grupele unei competiții europene pentru a doua oară în ultimii patru ani, iar eliminarea prematură suferită după play-off-ul cu Rapid Viena reprezintă o puternică lovitură pentru vicecampioană.

 

FCSB are de suferit din punct de vedere sportiv și financiar, dar și la un capitol unde ''decontul'' va veni abia în viitoarea ediție a cupelor europene: coeficientul UEFA.

 

Roș-albaștrii au ajuns să aibă cel mai slab coeficient din ultimul deceniu și, în cazul în care vor câștiga titlul, nu vor mai avea asigurat statutul de cap de serie în preliminariile Ligii Campionilor. Astfel, drumul spre zecile de milioane oferite drept bonus pentru o calificare în grupele Champions League devine mult mai dificil.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.