Jump to content

Interviu cu Țucudean, înainte de derby-ul cu FCSB. Cum vede duelul cu Gnohere și detalii neștiute despre viața și cariera sa


S e b i
 Share

Recommended Posts

tucu

 

Duminică, de la ora 21:00, e derby pentru titlu! Campioana CFR și vicecampioana FCSB se înfruntă în Gruia, în direct la Digi Sport 1. Toate cele patru dueluri din sezonul trecut s-au încheiat la egalitate, 1-1. În exclusivitate pentru Digi Sport, golgheterul clujenilor, George Țucudean, promite să aducă trupei lui Conceicao victoria. Atacantul a marcat doar de două ori în poarta echipei cu care a cucerit tripla sub comanda lui Gâlcă: în 2012, pe când juca la Dinamo și în 2017, în tricoul Viitorului.

 

Pe lângă un nou titlu cu CFR, al patrulea din carieră, Țucudean are și un obiectiv personal: nu vrea să mai împartă primul loc în clasamentul golgheterilor cu Gnohere. Ambii au adunat câte 15 goluri sezonul trecut. Acum, după 7 etape, ''Bizonul'' îl conduce pe Țucudean cu un gol: francezul a înscris de 6 ori, în timp ce atacantul clujenilor are 5 reușite.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.