Jump to content

TOP 4 CELE MAI CIUDATE HOBBY-URI.


D a n n
 Share

Recommended Posts

animal-de-companie-200x133.jpg

 

Iți plac călătoriile, cititul, înotul, dansul, muzica, fotografia sau ieșirile cu prietenii? Excepțional! Dar ce hobby-uri ai, ce faci să fii diferit? te-ar întreba oamenii care preferă să-și petreacă timpul liber cu totul altfel…

Iată un top al celor mai surprinzătoare și amuzante hobby-uri din lume. Cine știe, poate vei descoperi că unul dintre el și se potrivește de minune sau te inspiră să faci ceva și mai ieșit din comun!

 

1. Aparițiile la TV:

Prima poziție în topul hobby-urilor zăpăcite de astăzi îi revine lui Paul Yarrow, persoana care și-a creat un obicei din a apărea în timpul transmisiunilor televizate în spatele oricărui reporter este în cadru. S-ar putea spune chiar că Paul e atât de obsedat încât știe aproape exact ce filmări se desfășoară în locuri și la ore diferite, ca să aibă de unde alege. Până acum, bărbatul se poate mândri cu apariții televizate la unele dintre cele mai mari posturi TV, printre care BBC, ITV, Channel 4 sau Sky News.

 

2. Costumatul și coafatul animalelor de companie:

Dacă ai un animal de companie, în special un câine, atunci s-ar putea să-ți surâdă următorul hobby. Concursurile de frumusețe pentru câini se diversifică și departajarea o fac, de multe ori, costumele și coafurile cele mai trăznite. Transformarea propiului animăluț într-un model demn de un show televizat reprezintă o activitate care îți poate ocupa o foarte mare parte din timpul liber… și îți poate afecta serios bugetul.

 

3. Tricotarea sânilor din lână:

O bătrânică din sudul Angliei a surprins pe toată lumea cu hobby-ul său. Venerabila doamnă tricotează sâni din lână pe care ulterior îi donează către un centru comunitar. Astfel, viitoarele mămici, supravegheate de către un asistent medical, învăță cum să-și alăpteze bebelușii. Dacă știi să împletești, ai timp pentru asta și ești super creativ, încearcă să faci și ceva care poate fi de folos și celor din jur, pare să fie îndemnul englezoaicei.

 

4. Colecționarea pastilelor de ecstasy:

Acesta este cel mai neobișnuit hobby din listă. Îl are un olandez care a reușit să colecționeze peste 2400 de pastile de ecstasy, fără să fie nici distribuitor de droguri, nici utilizator. Pur și simplu, s-a simțit atras de culorile pastilelor și a reusit să-și facă o colecțioe impresionantă. Doar că aceasta i-a fost furată, așa că a trebuit să meargă la poliție să dea declarații și.. uite-așa a ajuns un fel de celebritate locală.

Sursa -> Click

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.