Jump to content

Transfer BOMBA la FCSB! Becali a gasit solutia pentru cea mai mare problema! Anuntul facut de bulgari


Steluta
 Share

Recommended Posts

Transfer BOMBA la FCSB! Becali a gasit solutia pentru cea mai mare problema! Anuntul facut de bulgari

Aceasta ar putea fi prima mutare din iarna a vicecampioanei Romaniei.

 

Andrei Vlad nu mai are viitor la FCSB. Cel putin, asta sustin bulgarii care anunta ca Gigi Becali vrea sa-l transfere in iarna pe Plamen Iliev, portarul celor de la Astra Giurgiu. Iliev a refuzat sa-si prelungeasca actuala intelegere cu Astra si ar veni la FCSB pentru o suma modica, deoarece ii expira contractul la finalul lui iunie in 2019.

 

Cei de la 24chasa scriu ca Becali vrea sa ii aduca un concurent pe masura lui Balgradean - culmea, Iliev a fost dorit de FCSB si inainte ca Balgradean sa fie transferat. Accidentarea acestuia din urma a facut ca Andrei Vlad sa fie titular cu Rapid Viena in play-off-ul Europa League, insa evolutia dezastruoasa a tanarului portar a dus la ratarea calificarii in grupele competitiei.

Iliev (26 de ani) este titular in poarta nationalei Bulgariei, avand prestatii excelente in victoriile din UEFA Nations League cu Slovenia si Norvegia.

 

 

sursa: sport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.