Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

INTERVIU // Gigi Mulțescu după victoria cu Dinamo și revenirea lui Alibec: "Am bătut cu 4 jucători de atac!"


South Andreey
 Share

Recommended Posts

4j4W0eS.jpg

 

Antrenorul Astrei, Gigi Mulțescu, explică cum a gândit tactic meciul câștigat, vineri seară, împotriva lui Dinamo, scor 2-1. 


 

- Domnule Mulțescu, vă doare sufletul că v-ați învins echipa de suflet, Dinamo?
- (trage aer în piept) Acum ce să vă spun?... Eu tot timpul o am pe Dinamo în suflet, oriunde sunt, și mă doare mereu când echipa pierde, dar acum mă bucur pentru mine că am câștigat. Așa e viața, mergem înainte.

- Cum ați gândit jocul din punct de vedere tactic?
- Am încercat mereu să joc cu 4 atacanți de viteză pentru că știam că apărarea lor e mai lentă și lipsită de experiență. Am evoluat într-un sistem 4-2-4 și s-a văzut asta. Pe lângă cele 2 goluri, am mai avut 3 sau 4 ocazii clare. Llullaku, Beque și Balaure au ratat foarte mult.

"AM INTRAT ÎN SUFLETUL LUI ALIBEC"

- Pe final ați avut emoții că puteți scăpa victoria printre degete?
- Ohoo! Bineînțeles!! Cum să nu am? Au urcat mult liniile, iar noi eram fără Alibec, riscul a fost mare.

- Legat de Alibec. Ce i-ați făcut de a dat gol după luni de zile?
- Denis nu doar că a marcat și a dat pasă de gol. A făcut presing avansat, a coborât să își ajute colegii. Pot spune că a făcut un joc complet. Eu știam ce poate, am vorbit cu el, și cred că știu să intru în sufletul omului, s-a văzut în evoluția lui. A jucat excepțional. Bine, nu doar el, toată echipa a evoluat bine! Grupul este cel mai important și vreau să îi felicit pe toți băieții pentru că au făcut un efort extraordinar. Sigur, au fost și greșeli, dar le vom analiza și vom învăța din ele.

"TRĂIM CLIPA"

- Putem spune că v-ați luat revanșa în fața lui Dinamo după ce conducătorii l-au preferat pe Bratu în detrimentul dumneavoastră?
- Nu se pune problema de așa ceva. Am combătut ideea asta în mai multe rânduri. Nu e nicio problemă!

- Vă gândiți la titlu?
- Trecem printr-o perioadă bună, dar mai e mult până departe. Avem un grup bun, dar ca să ajungem acolo sunt mulți factori la mijloc. Eu zic că cel mai bine e să trăim clipa și să construim cu realism și modestie viitorul.

Sursa: GSP.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.