Jump to content
Sign in to follow this  
South Andreey

MAYWEATHER - PACQUIAO 2. Meciul Secolului: Revanșa » Floyd Mayweather a făcut anunțul! Revine în ring pentru un nou meci cu Manny Pacquiao

Recommended Posts

T29tkxQ.jpg

 

Floyd Mayweather, 41 de ani, și Manny Pacquiao, 39, se vor întâlni din nou în ring, la mai bine de 3 ani de la singura confruntare directă. Anunțul a fost făcut de american printr-o postare pe contul său de Instagram.


 

Meciul Secolului va avea și partea a doua! Mayweather a cedat presiunilor, dacă putem numi presiune posibilitatea de a încasa o nouă sumă record pentru un singur meci. Pugilistul american, neînvins în 50 de meciuri la profesioniști, a decis să accepte provocarea lui Manny Pacquiao și să revină în ring.

Acesta a postat un clip pe Instagram în care este alături de filipnez la un festival de muzică din Tokyo. Imaginile au fost însoțite de mesajul: ”Mă întorc în ring în acest an ca să mă lupt cu Manny Pacquiao pentru încă o zi în care voi încasa o sumă de nouă cifre”.

CU TITLUL WBA PE MASĂ + CÂND AR FI MECIUL

Deși nu se înțelege exact ce discută cei doi pugiliști în clip, ESPN susține că marea confruntare ar urma să aibă loc în luna decembrie. Partida va avea și o miză importantă, pe lângă cea financiară, fiind pusă la bătaie centura WBA de campion mondial deținută de Pacquiao la categoria semimijlocie.

Sursa: GSP.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Topic închis.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.