Lorena 13 Posted September 15, 2018 Nick-ul tau: .Lore. Server: RPG 1 Descrierea bugului: Aveam hidden 220 la Infernus, dar azi cand am intrat s-a pierdut. Am incercat cu [/swapcolors] si nu a mers, la informatiile vehiculului apare culoare1:[120], culoare2:[120]. Astazi am dat [/report] in joc, iar adminii m-au sfatuit sa raportez acest bug pe forum deoarece doar asa se poate rezolva. Multumesc anticipat! Screenshot(s): 3 Share this post Link to post Share on other sites
Kelton 22452 Posted September 17, 2018 Bună, Din câte observ ai cumpărat hidden pe respectiva mașină în data de 07.02.2018 13:03. Pe data de 15.09.2018 22:12 ai făcut trade cu jucătorul himandii și i-ai oferit respectivul vehicul, urmând să mai faci un trade și să-l primești înapoi. Culoarea hidden se pierde la trade/vânzare, de aceea ai rămas fără hidden. Nu e niciun bug. Ai mai multe detalii despre hidden aici https://wiki.b-zone.ro/index.php?title=Shop:Hidden_color O zi bună. 2 Share this post Link to post Share on other sites