Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Interviu #72 - Adrian28 - Social Media


Rolland
 Share

Recommended Posts

Rolland: Salut. îți mulțumesc pentru că mi-ai acceptat invitația, Adrian! În primul rând, ne poți spune câte ceva despre tine?

Adrian28: Salut, Rolland! Țin să îți mulțumesc eu pentru invitație trimisă, cu mare drag am acceptat-o. Cât despre mine, nimic neobișnuit, locuiesc în Ploiești și am 21 de ani. Îmi place foarte mult să călătoresc, îmi doresc în viață să vizitez cât mai multe locuri străine. Viața în Ploiești este cam plictisitoare, nu ai tot timpul unde să ieși, ce să vizitezi, doar să te plimbi mereu prin aceleași locuri. Monotonia mai este distanțată câteodată de unele concerte sau festivaluri care au parte în oraș, însă asta se întâmplă foarte rar de aceea obișnuiesc să ies în afara orașului și să vizitez cât mai multe orașe din România. Îmi place foarte mult să fac fotografii având un DSLR, mai fac ocazional și un ban din asta, pe lângă fotografie mă mai documentez foarte mult despre designul grafic, lucrând de foarte mult timp în Photoshop. 

Rolland: Cum arată o zi din viața ta?

Adrian28: Nimic neobișnuit, mă trezesc, destul de târziu, o cafeluță și mă pun la PC. Cum nu sunt la facultate îmi pierd mai mult timpul pe acasă la o vorbă pe Skype/Discord cu amicii, ba la un joc, ba o muzică. Prefer să chem pe cineva acasă decât să ies în oraș pentru că, cum am spus și mai sus, nu prea ai nimic de făcut prin Ploiești, monotonie totală.

Rolland: Cum au fost primele zile pentru tine alături de comunitatea B-Zone?

Adrian28: Din păcate nu prea îmi mai aduc aminte multe lucruri. La început pentru mine "comunitatea" nu era decât serverul de SAMP, RPG1, am jucat timp bun fără să știu de existența forumului sau a website-ului, tocmai când eram curios cum să intru și eu într-o facțiune am aflat de forum și de restul. M-am integrat foarte ușor și repede pe forum, am început să fiu activ și să nu creez probleme.
Rolland: Poți să ne spui cu ce se ocupă un social media?

Adrian28: Social media reprezintă tot ce se extinde în mediul online, de la rețelele de socializare, distribuire de conținut sau alte site-uri web cum ar fi chiar pagina de Wiki. Eu personal mă ocup cu administrarea paginii de Facebook a comunității, de la postarea de anunțuri pe feed până la răspunderea mesajelor private, deci dacă cineva a trimis vreodată un mesaj pe pagina de Facebook B-Zone.Ro cel mai probabil a primit un răspuns de la mine. Pe lângă pagina de Facebook, recent mă mai ocup și de postarea anunțurilor pe website-ul principal al comunității, https://b-zone.ro/

Rolland: Când și cum ai auzit de B-Zone?

Adrian28: Începutul verii anului 2012, un amic apropiat cunoscut prin intermediul comunității oficiale de Minecraft din România m-a invitat să încercăm San Andreas Multiplayer, eu știind de acest mod de multă vreme chiar eram curios cum este, așa că am fost de acord iar el a fost persoana care mi-a deschis poarta către primul meu serverul de SA:MP pe care am activat, rpg.b-zone.ro.

Rolland: Cum ai dobândit rank-ul de VIP?

Adrian28: În anii 2013 și 2014 am acumulat foarte mult timp ca și moderator Video Games și Designer, pe lângă asta o perioadă de timp am administrat serverul de SA:MP Movie, cunoscut acum ca și serverul MIX.

Rolland: Ce ai face dacă ai primi gradul de fondator pentru o zi?

Adrian28: Nu prea multe, pentru o singură zi nu știu sincer ce aș putea face, poate doar puțină curățenie pe forum, multe postări aiurea iar unele grade sunt acordate cam aiurea.

Rolland: Te-a ajutat cineva să primești o funcție?

Adrian28: Da, XES este persoana care mi-a fost de mare ajutor pe comunitate din 2017 de când m-am reapucat, prin intermediul lui am putut ajunge un membru Social Media și tot el m-a ajutat să primesc și funcția de admin pe RPG1.

Rolland: Ce emoție ai avut când ai fost promovat la admin?
Adrian28: Sincer? Nimic special. Ajunsesem la punctul în care nu îmi mai păsa deloc de SA:MP însă am fost propus de către Kelton pentru admin și am spus să-i mai acord o șansă crezând că funcția respectivă o să mă mai țină legat de joc. A fost bine la început, m-am simțit bine, mă simțeam puțin mai important pe server și mă bucuram că eram liber să folosesc fly hack sau alte moduri interzise, în mod normal plus comenzile de admin.
Rolland: Cu ce se ocupa nivelul tău de admin pe RPG1?
Adrian28: Multe nu aveai ce face decât să stai spectator pe jucătorii suspecți de coduri sau să răspunzi la reporturi pentru a ajuta diferite persoane. Singura misiune ca admin de level 1 este să faci cât mai multe puncte pentru raportul de admin.

Rolland: De ce ai renunțat la admin?
Adrian28: Admin pe RPG1? Cantitate > calitate, cel puțin când am fost eu admin. Trebuia să stai toată ziua pe joc pentru a face niște puncte să știi că n-o să fi scos din funcție sau că o să primești o promovare. Mulți admini disperați după puncte, trebuia să stai să filmezi fiecare persoană la war, dacă nu aveai "norocul" ca persoanele pe care te uitai să aibă cod stăteai absolut 2 ore degeaba, fără a face niciun punct. Admin pe SA:MP? Atunci când îți dorești ca, cât mai multe persoane să folosească coduri doar ca să ai tu puncte la raportul de admin, o penibilitate totală, ca raportul tău să conteze atât de mult de ilegalitățile altora. Am stat 3 luni fără să se facă vreo evidență, bineînțeles că ziua următoare după ce mi s-a scos funcția de admin s-au făcut promovări și s-a început să lucreze la un sistem nou de contorizat activitatea adminilor cu un nou sistem de punctaj și alte modificări unde se pot face puncte mai ușor chiar dacă nu se ajunge la sancțiunea jucătorilor pe care ai stat.

Rolland: Ai făcut ilegale, și dacă da, poți da niște exemple?

Adrian28: Da, am făcut, o grămadă de bani care mi-au rămas pe serverul RPG1 după ce m-am lăsat i-am vândut.
Rolland: Pentru final, vreau să îți mulțumesc pentru acceptare invitaţiei şi timpului acordat.

Adrian28: Mulțumesc și eu pentru lansarea invitației și mi-a părut bine că am putut acorda acest interviu. Țin să-ți urez succes pentru următoarele tale interviuri, la cât mai multe și calitative.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.