Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Nokia 7.1 Plus se lansează în octombrie. Primele informaţii despre acest model


oC Cristian
 Share

Recommended Posts

                                     nokia-7-1-plus-640.jpg.cc1d428b982d6b3c4d1b5bce25eb61ae.jpg                   

 

                                          Nokia 7.1 Plus a apărut de curând în imagini neoficiale şi pare să adopte design-ul modelelor Nokia X6 şi X5, lansate deja în China. Acesta beneficiază de un ecran decupat în partea de sus şi un spaţiu proeminent sub acesta, o construcţie din sticlă şi un ansamblu dual-camera cu lentile Zeiss. Dacă ar fi să ghicim, probabil că este vorba despre aceleaşi camere bune pe care le-am întâlnit pe Nokia 8 Sirocco şi Nokia 7 Plus în prima jumătate a anului.
Având în vedere că nu s-au lansat prea multe componente noi pentru smartphone-uri mid-range în ultima perioadă, este foarte posibil să avem de a face cu un nou smartphone echipat cu un chipset Snapdragon 710, 4 sau 6 GB memorie RAM şi cel puţin 64 GB spaţiu de stocare, dacă nu chiar 128, având în vedere trendurile din ultima perioadă. Având în vedere că un astfel de dispozitiv ţinteşte către segmentul mid-range premium, ne-am aştepta ca acesta să integreze cam tot ceea ce este mai bun în limitele unui preţ atractiv.
Fiind vorba despre un smartphone Nokia care se lansează în curând, Nokia 7.1 Plus este aşteptat cu Android 9.0 Pie din fabrică, încadrat în programul Android One, deci fără personalizări şi cu actualizări garantate timp de 2 sau chiar 3 ani pentru îmbunătăţiri pe partea de securitate. Acesta ar fi primul smartphone Nokia care livrat cu Android 9 din fabrică, singurul model care beneficiază de acest update acum fiind Nokia 7 Plus, care încă rulează o versiune beta a software-ului.   

  Sursa                   

Link to comment
Share on other sites

  • Nicu S locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.